De ce i se spunea Andreei Marin "domnişoara în galben"

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin încă se mai îmbracă în galben
Foto: arhivă personală

Zâna Surprizelor nu este singura titulatură pe care Andreea Marin a primit-o de-a lungul timpului. Vedeta a mărturisit la Click! Live Tv că la începuturile ei în televiziune a primit un alt alint de la public. Până să devină celebră la emisiunea cu care a cucerit inimile a milioane de oameni, Andreea Marin prezenta ştirile la TVR Iaşi într-un singur sacou pe care îl avea la acel moment în garderobă. Vedeta s-a făcut remarcată astfel.

Dacă astăzi nu mai are nevoie de nicio prezentare şi nici de vreo televiziune care să o promoveze, în trecut Andreea Marin (44 de ani) nu câștiga prea bine. La începutul carierei sale, în anul întâi de facultate, pe când Andreea Marin prezenta ştirile la TVR Iaşi primea un salariu din care putea să-și cumpere doar sucul preferat și un sacou pentru platoul de filmare. În timp ce era corespondent TVR la celebrele premii Oscar, Andreea a mărturisit că a mers în deplasare cu acelaşi sacou galben cu care apărea pe sticlă la pupitru, obiect vestimentar care devenise celebru între timp.

"E o poveste simpatică, am fost câţiva ani la rând corespondent special la premiile Oscar. La vremea aceea, câştigam pe lună cât să îmi permit o sticlă cu suc, eram înnebunită după un anumit tip de suc, şi un sacou, pentru că lucram la ştiri şi pentru că trebuia să arăt civilizat. Acesta era sacoul galben, cu care apăream la ştirile TVR. Nu aveam resurse materiale, nu mă descurcam nemaipomenit. Am apărut în presa de atunci, de la Los Angeles, şi am fost numită „lady in yellow” (domnișoara în galben)”, a povestit Andreea Marin, marţi, la emisiunea Click! Live Tv, prezentată de Alexandru Catalan.

Ulterior, Andreea Marin a devenit Zâna Surpizelor după ce a fost remarcată de Valeriu Lazarov. Avea doar 20 de ani când a început acest proiect care a făcut-o atât de iubită şi i-a adus notorietatea de azi. În prezent, Andreea Marin e implicată în diferite campanii, multe cu scop caritabil, proiecte pe care le derulează cu ajutorul echipei ei.      

 

 

 Citeşte şi:

 

Andreea Marin este bună de fotomodel! Iat-o într-o ținută transparentă

FOTO Cine a fost primul soț al Andreei Marin. Cei doi s-au căsătorit când vedeta avea 21 de ani

Loading...

Citește și

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

  • După ce s-a bucurat de o vacanță prelungită pe timpul verii, Andreea Marin a revenit în țară pentru a rezolva câteva probleme legate de sănătate. „Zâna” a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, în urma unor probleme cu care se confruntă în prezent. Deși momentan nu a dorit să dezvăluie cauzele pentru care va ajunge pe mâna medicilor, vedeta a anunțat că nu este vorba de nimic grav.