Din vacanță, pe patul de spital! Andreea Marin se pregătește de o intervenție chirurgicală

andreea-marin-1_0.jpg

Andreea Marin urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale
Foto: Arhivă personală

După ce s-a bucurat de o vacanță prelungită pe timpul verii, Andreea Marin a revenit în țară pentru a rezolva câteva probleme legate de sănătate. „Zâna” a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, în urma unor probleme cu care se confruntă în prezent. Deși momentan nu a dorit să dezvăluie cauzele pentru care va ajunge pe mâna medicilor, vedeta a anunțat că nu este vorba de nimic grav.

Andreea Marin are probleme de sănătate, însă nu a dorit, pentru moment, să dezvăluie care sunt cauzele pentru care va fi supusă curând unei intervenții chirurgicale. Vedeta a precizat, totuși, că va detalia acest subiect săptămâna viitoare, după ce va sta de vorbă cu medicul și va afla cu exactitate părerea acestuia. Andreea Marin a dat de înţeles că problemele cu care se confruntă nu sunt grave, însă are, totuși, nevoie de o intervenție chirurgicală. Fosta prezentatoare va fi operată la noi în ţară deoarece a găsit un medic bun, în care are deplină încredere.

andreea_marin_vacanta.jpg

Andreea Marin a avut parte de o vacanță prelungită pe perioada verii
Foto Instagram

„Va fi, nu a fost încă (operația n.r). Abia am descoperit doctorul. Am vrut să fac operaţia la noi acasă. Nu este ceva grav, abia săpămâna viitoare voi putea povesti. Atâta vreme cât nu ştiu rezoluţia doctorului vă spun săptămâna viitoare. Nu mă plâng oricum ar fi viaţa”, a spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta este adesea întrebată și dacă va avea parte de o nuntă în viitorul apropiat, fiind într-o relație serioasă de un an și jumătate, însă aceasta a mărturisit că momentan nu are în plan organizarea unei ceremonii de căsătorie. „Nu ştiu, nu ne gândim la lucrul acesta. Este şi normal după nişte experinţe de viaţă care nu au fost reuşite. Noi suntem împreună de un an şi jumătate, ne înţelegem extrem de bine, chiar dacă suntem la distanţă. Ne vedem destul de des, lunar”, a mai adăugat Andreea Marin.

loading...
Loading...

Citește și

  • Andreea Marin (43 de ani) și Mihaela Rădulescu (49 de ani) nu ratează nici o ocazie să se copieze, iar ultimele lor fotografii de pe conturile sociale sunt dovada că nu renunță la competiție. După ce Mihaela Rădulescu s-a pozat pe motor, în vacanța de vară, pasiune pe care o are de la fostul ei iubit, Dani Oțil, campion la acest sport, iată că și eterna ei rivală, Andreea Marin, a postat recent pe Facebook un instantaneu similar.

  • andreea marin papuci comozi monturi

    Se ştie că Andreea Marin (43 de ani) nu poate să poarte întotdeauna ce pantofi ar vrea. Deşi vedeta trebuie să fie mereu artentă la felul cum se îmbracă şi cum îşi asortează încălţămintea, sunt momente în care fosta Zână a Surprizelor şi-ar dori să plece pe stradă doar într-o simplă pereche de papuci, aşa cum de altfel au şi surprins-o fotoreporterii Click! cu câteva săptămâni în urmă. Este şi de înţeles de ce ar face asta. Andreea se plânge din adolescenţă de durerile cauzate de monturi.