David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, strigăt disperat: «Moartea mea e singurătatea, stau singur de 6 ani»

david-puscas1.jpg

David Pușcaș nu suportă singurătatea din izolare
foto: Facebook

Luminița Anghel (51 de ani) a sperat ani la rând ca fiul ei, David Pușcaș (22 de ani), să se întrețină singur, însă, după ce a trecut pe la câteva locurile de muncă plătite cu aproximativ 1.500 de lei, el a renunțat să mai semneze condica. Izolarea l-a prins în garsoniera mobilată modest, de unde David se filmează. Într-una dintre postările de pe Internet, el a făcut mărturisiri dureroase.

David Pușcaș s-a plâns de singurătate, într-o filmare postată pe Internet, în primele zile de izolare: ”Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”, a spus el, cu tristețe în glas. David a făcut pace cu celebra lui mama, deși aceasta l-a dojenit chiar și pe micul ecran, în urmă cu câțiva ani.

luminita-angehl-si-david.jpg

Luminița Anghel și fiul ei cel mare, David
foto: arhivă personală

”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut", a spus artista, la Kanal D. Relaţia dintre Luminița și David s-a deteriorat după ce ea a rămas gravidă: "Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri", a mai menționat Luminiţa. David a recunoscut că i-a făcut mari neplăceri mamei sale, ba chiar i-a cerut iertate, i-a declarat că o iubește și i-a promis că se va maturiza. Se pare că se ține de cuvânt, căci a renunțat la machiajul strident, la fotografiile indecente, și se gospodărește singur, în garsonieră. În plus, are mulți fani pe Internet. Luminița are grijă să nu îi lipsească nimic. 

Citește și:

Ce mare s-a făcut fiul Luminiței Anghel! Filip a terminat clasa întâi și își face mama mândră!

Fiul rebel al Luminiţei Anghel, mărturisiri dureroase despre ruptura dintre el şi artistă

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1