Fiul rebel al Luminiţei Anghel, mărturisiri dureroase despre ruptura dintre el şi artistă

puscas.jpg

david puscas fiu adoptat luminita anghel
David Pușcaș a spus cine crede el că este vinovat de ruptura de Luminiţa Anghel
Foto: Facebook

David Pușcaș, fiul adoptat de cântăreața Luminița Anghel, i-a făcut acesteia multe probleme în ultimii ani. Cei doi au încetat să-şi mai vorbească de mai mult timp, dar adolescentul încă se agaţă de artistă pentru a se face auzit. Într-un video pe care l-a publicat recent, David explică ce a dus la situaţia tensionată dintre cei doi.

Din dorința de a-și crea o carieră în televiziune, David a făcut turul posturilor din Capitală cu povestea sa, dar fără a semna vreun contraft. Și-a găsit apoi un loc de muncă într-un magazin al unui centru comercial, dar nu a reușit să stea nici o lună acolo, așa că a ajuns iar să depindă de mama sa. Acum a găsit o altă soluţie de a se promova. Adolescentul a apelat la un video pe care l-a publicat pe youtube.com pentru a povesti ce a dus la destrămarea relaţiei dintre el şi

celebra cântăreaţă.

"Eram cei mai buni prieteni. Puteam să vorbim orice, de la droguri la orientare sexuală. Mama mi-a spus că este foarte importantă comunicarea. Am văzut-o ca pe o prietenă. mama şi-a dedicat toată tinereţea ei mie. ea m-a crescut. ea a ajuns la vârsta la care şi-a dorit un bărbat, un copil lângă ea...perioada în care eram doar eu cu ea a fost cea mai frumoasă. Eu cu acel om, alesul ei, nu ne-am înţeles deloc. Nu am putut să rezonăm. De când a apărut acest om în viaţa mamei şi în a mea totul s-a schimbat la 180 de grade. La începutul el era foarte amabil, protector, atent cu mine, dar până într-un punct când a început să fie autoritar, să impună reguli, să o schimbe pe mama. Se pare că iubirea chiar schimbă tot. Ea nu mai este persoana care era când aveam eu 10-11 ani. El a întors-o pe mama împotriva mea. Eu începusem să ies, să cunosc cluburile. Asta a adus la distrugerea relaţiei mele cu mama", a spus David Puşcaş.       

  

Tânărul a explicat că în prezent el şi Luminiţa Anghel îşi mai vorbesc doar de sărbători şi cu ocazia aniversărilor. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1