Dansatoarea unei concurente de la «Vocea României» a murit pe scenă

diana_jivan.jpg

diana jivan si andrei jivan s-au casatorit in 2014
Diana Jivan a lăsat în urmă un soţ devastat de durere
Foto: arhivă personală

Tragedie pe scenă în echipa unei concurente pregătită de Smiley! O dansatoare, care susţinea un spectacol la Casa de Cultură din oraşul Sebiş, a murit în braţele soţului ei. Tragedia s-a petrecut vineri seară la un bal al Bobocilor la care tânără a fost invitată în calitate de dansatoare a Letiţei Roman, concurenta show-ului de talente de la Pro Tv.

Mihaela Diana Jivan şi soţul ei, Andrei, făceau parte din echipa coregrafică a cântăreţei Letiţia Roman, concurenta de la Vocea României, şi erau invitaţi la un Bal al Bobocilor, când tinerei i s-a făcut rău pe scenă. Diana a leşinat în timpul reprezentaţiei şi, câteva ore mai târziu, a murit, la spital. Tânăra avea doar 33 de ani.

 

 

„La data de 09.11.2018, în jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana a leşinat în timp ce se afla pe scenă, a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Sebiş unde, în urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, ora 00.41, a fost declarat decesul”, au transmis autorităţile citate de stirileprotv.ro. Trupul dansatoarei a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, iar cauzele decesului subit vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei.

Anunţul trist al soţului dansatoarei, făcut pe Facebook

Vestea tragică a fost confirmată de soţul tinerei. Andrei Jivan a anunţat pe Facebook că Diana s-a stins în urma unui stop cardio-respirator. "Aseară 09.11.2018 scumpa mea soţie s-a stins din viaţă în urma unui stop cardio-respirator... Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", a notat tânărul pe contul lui de socializare. Cei doi erau căsătoriţi din vara anului 2014. 

 

 

Citeşte şi:

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8!

Cine e cântărețul de la “Vocea României”, bolnav de diabet, care şi-a depăşit limitele

 

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1