Dans în ploaie la Asia Express. Concurenții au făcut haz de necaz pe străzile din Sri Lanka

oase_crbl.jpg

oase crbl asia express
Oase și CRBL au dat startul distracției în ploaie
Foto: captură Antena 1

Vremea capricioasă din Sri Lanka le dă mari dureri de cap concurenților de la Asia Express. Ploaia "i-a murat" pur și simplu pe cei care erau nevoiți să facă autostopul zeci de minute pe marginea străzii.

Când potopul s-a dezlănțuit, trei echipe erau descoperite pe stradă: Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan Boantă, Șerban Copoț și Cosmin Seleși. Mai mult, după 40-60 de minute, au reușit să prindă doar mașini de tip furgonetă, descoperite în spate, care i-a pus și mai tare în dificultate.

cocuta_bogdan_boanta.jpg

cocuta bogdan boanta
Cocuța și Bogdan au prins o mașină tip furgonetă
Foto: captură Antena 1

 

"În viața mea n-am fost așa. Nu mai am haine de schimb, nu mai am nimic", a spus Bogdan Boantă, care a executat câteva mișcări de dans alături de partenera lui, Cocuța. La fel au făcut Oase și CRBL, care au cântat și dansat în timpul furtunii. „Nu mai aveam cum să ne protejăm. Eram pe veselie”, a spus CRBL.

 

Citește și: 

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Aflat în al doilea sezon al reality-show-ului „Asia Express” (Antena 1), care începe mâine, de la ora 20.00, CRBL (40 de ani) a trecut o probă ținându-se de nas.

  • Traficul din Sri Lanka şi India a fost o adevărată provocare pentru cele 9 perechi de vedete care au pornit pe Drumul Elefantului, în Asia Express, reality show ce revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Lipsa regulilor de circulaţie, haosul de pe străzi, varietatea mijloacelor de transport de la tuk-tuk-uri la căruţe, biciclete sau scutere, toate acestea au devenit nişte obstacole pentru vedetele aflate în cursă, dar şi pentru cameramanii şi reporterii care i-au urmărit în toată această aventură.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1