Daniela Crudu, Rocsana Marcu și Loredana Chivu, înainte plate, acum cu sâni de 3 kilograme

12-13-vedete-cruduta.jpg

Cruduţa s-a operat prima dată la 17 ani, pe semnătura tatălui

Le plac clincile estetice şi nu pot rezista fără o mică intervenţie. Trei vedete din showbiz au trecut de mai multe ori pragul medicilor esteticieni pentru că îşi doreau sâni mari. Daniela Crudu, Rocsana Marcu şi Loredana Chivu şi-au pus implanturi care cântăresc împreună trei kilograme. Uite ce bombe sexy au devenit!

Bluziţe cât mai decoltate, poze tot mai incitante. Trei vedete fac furori pe internet şi la tv cu sânii lor superprovocatori. Adevărate bombe sexy, însă nu neapărat mulţumită Mamei Natură, ci medicilor esteticieni. Nu e un secret că Daniela Crudu, Rocsana Marcu şi Loredana Chivu au trecut prin sala de operaţii, şi nu o dată, ci de mai multe ori, pentru a obţine un bust mare. Spre exemplu, Daniela Crudu (30 de ani) a avut nevoie de două intervenţii pentru a se putea lăuda cu bustul de azi.

 

Pe prima a făcut-o pe semnătura tatălui, pentru că încă nu era majoră, iar medicul i-a pus atunci implanturi de 280 de mililitri. Doisprezece ani mai târziu, acelaşi medic estetician, Vitalie Stan, i-a făcut a doua operaţie la nivelul sânilor, însă mai mari, adică de câte 530 de mililitri fiecare sau după exprimarea clasică, peste un kilogram. De atunci, bruneta e tare mândră de fizicul ei şi îşi expune ostentativ „bijuteriile” modelate la estetician, promovând diverse branduri de lenjerie intimă. „Mi-am dorit foarte mult un bust proeminent. Am aluat-o şi eu razna. Sunt mai feminină cu sânii ăştia. Cu ăia vechi de 12 ani aveam «plângeri», trebuia să îi schimb, clar. Mie îmi place să mă pozez non-stop şi voiam să se vadă”, a spus Cruduţa.

 

La fel procedează şi Loredana Chivu (29 de ani) al cărei Instagram e plin de poze în lenjerie intimă, costum de baie sau topuri cu decolteul până la buric plus rochii cărora le face reclamă. Şi ea are un istoric bogat în ceea ce priveşte numărul intervenţiilor, pentru că până să fie atinsă de bisturiul medicului, bustul ei arăta precum al unui băiat. În 2013 se opera pentru a treia oară, iar în 2015 şi-a dorit silicoane de 600 de mililitri şi s-a operat a patra oară.

„Îmi pun silicoane, că am ditamai fundul. Nu mai îmi place deloc forma pe care o am. Am mai dat şi 3.000 de euro acum mai bine de doi ani. Bine, mi-am făcut treaba cu ele, dar era cazul să le schimb”, spunea Loredana la vremea respectivă.

Rocsana Marcu (37 de ani) a apelat la medicul Danielei Crudu în anul 2016. Vitalie Stan i-a schimbat siilicoanele cu unele mai mari.

Specialistul i-a pus proteze siliconice de câte 530 de mililitri fiecare, adică 1.060 de mililitri. „O lună şi jumătate de la intervenţie şi mă simt excelent în prima zi fără bustieră! Mulţumesc, my best doctor Stan Vitalie!”, a scris Rocsana pe reţelele de socializare la vremea respectivă. Blonda îşi etalează formele provocatoare în pijamale sexy pe care le promovează astfel cu succes.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela crudu

    La începutul săptămânii, în mare secret, Daniela Crudu a ajuns la o clinică de lux din Nordul Capitalei, unde era programată să își facă liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei. Totul a decurs conform planului, iar acum Daniela ne-a arătat rezultatul.

  • rocsana marcu pijamale

    Programul Rocsanei Marcu s-a aglomerat în ultimii ani, chiar dacă a dispărut de pe micul ecran. Fosta prezentatoare a matinalului de la Antena Stars s-a retras din televiziune de aproape doi ani, timp în care putem spune că nu a stat deloc degeaba. Printre concerte şi prezentări de evenimente, blondina a lansat şi prima colecţie de pijamale sexy.