Daniela Crudu, de nerecunoscut după cinci luni de absenţă! A dezvăluit câte operaţii are: „Sunt cobai“

daniela_crudu_operatii.jpg

Daniela Crudu, după ce s-a operat din nou

A fost una dintre cele mai mediatizate asistente din istoria televiziunii, după ce a făcut parte din echipele de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ şi „Un show păcătos“, a participat la multe alte show-uri de divertisment, însă timp de cinci luni a dispărut din lumina reflectoarelor.

Acum, Daniela Crudu a revenit în centrul atenţiei şi a fost invitată la „Xtra Night Show“, acolo unde a vorbit despre perioada în care a fost absentă: „De când n-am mai apărut, nici nu mai ştiu cum să mai stau la televizor, care e profilul meu bun... Acum mă simt foarte bine. Mă plimb, încerc să mă reinventez, să descopăr ce îmi place şi ce vreau să fac. Am tatuaje noi. Aştept să mai am şi eu o relaţie serioasă. De patru ani nu am mai avut. Fac 30 de ani. Poate găsesc un om open mind, nu încuiat. Să ne distrăm împreună. E greu pentru oricine să ţină pasul cu mine“.

Fosta asistentă a lui Dana Capatos a vrut să facă lumină şi în privinţa operaţiilor estetice, dezvăluind absolut toate intervenţiile chirurgicale la care a fost supusă până în prezent.

Iată ce a pus Daniela Crudu

Loading...