Mai țineți minte blugii scandaloși? Dani Oțil a creat isterie cu o nouă ținută, care arată cât e de dotat. Reacția lui e genială

gabriela-prisacariu-dani-otil.jpg

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dani Oțil are replicile la el în orice context. Recent, el a intrat în gura femeilor de pe Internet, din cauza unei pijamale care a încins imaginația celor care îl priveau de la brâu în jos. Oțil s-a lăudat că și starul Lionel Messi are una la fel.

În decembrie 2008, căscam ochii cât cepele la blugii cu care Dani Oțil își făcea apariția la Gala Festivalului Dakino, la brațul iubitei de atunci, Mihaela Rădulescu. Imprimeul șocant de pe șlițul lui Dani a reușit să atragă atenția mai mult decât decolteul Răduleascăi.

Dani Oțil și pijamaua prea mulată, care a arătat tot

Iată că blugii scadaloși de acum 12 ani au fost readuși în discuție, după ce Dani a publicat pe Facebook o fotografie aparent nevinovată, din vacanța pe care a petrecut-o cu iubita lui, Gabriela Prisăcariu. Îmbrăcat într-o pijama verzuie, cu Piticul Morocănos din Albă ca Zăpada imprimat pe bluză, Dani a reușit să creeze o efervescență nebănuită pe grupurile de femei, acolo unde s-a dezbătut mai mult despre cât de dotat e Dani Oțil, și mai puțin despre cât de cool e pijamaua. Pantalonii mult prea strâmți au generat toate aceste comentarii.

Însă nici Dani nu a rămas dator și a revenit pe Facebook cu un colaj în care apare alături de starul argentinian Lionel Messi, îmbrăcat, și el, cu aceeași pijama. "Mulțumesc grupului de FB «nu mai port» pentru susținere. Înțeleg că s-a dezbătut grav pe seama unei cute", a scris Dani. "Numai de cute ai parte tu. Mi-o amintesc și pe aia de le blugi", a venit  imediat, un comentariu. "«Cuta» aia te-a făcut celebru si când ai avut blugii aia, la braț cu Raduleasca", i-a mai scris o admiratoare. "De când cu această «cută»" ți-ai mai adăugat încă 20.000 de fane", "Până la urmă aveai sau nu telecomanda în buzunar?", au fost doar câteva dintre cele mai savuroase comentarii.

Lionel Messi, fotbalistul de la FC Barcelona, s-a fotografiat cu această pijama în 2015. Pijamaua cu piticul "Grumpy" a fost un cadou ironic de la colegul Luis Suarez.

dani-otil-pijama.jpg

Dani Oțil și pijamaua "scandaloasă"
foto: Facebook

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul