Dani Oțil își păzește viitoarea soție ca un bodyguard. A luat-o pe «Miss Funduleț» la serviciu

gabriela-pescariu-dani-otil.jpg

Gabriela Pescariu și Dani Oțil
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut la Antena 1
Foto: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De aproape șase luni, Dani Oțil (38 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai apetisante prezențe din showbiz. Este vorba despre așa-numita „Miss Funduleț”, mai precis modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), care și-a câștigat renumele datorită formei rotunde și bombate a posteriorului, mult lucrat la sală.

 Iată că frumoasa blondină nu s-a dovedit a fi doar o simplă aventură, ci a cucerit un loc mare în inima „matinalului” de la Antena 1, astfel că el a ajuns să nu o scape din ochi și nici din mână. Dani Oțil a vrut să se asigure că nu are parte de vreo surpriză, așa că a luat-o cu el la mare, unde prezintă emisiunea și stă cu ochii pe ea ca pe butelie. Fac sport împreună, se plimbă și iau masa mereu împreună. Având în vedere că are o vârstă la care își dorește să se așeze la casa lui, Dani ar putea să ne surprindă în următoarea perioadă cu o decizie radicală despre viața lui, iar „Miss Funduleț” să fie dusă și la altar. 

Cine este Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oţil  

gabriela_prisacariu.jpg

gabriela prisacariu miss fundulet
Gabriela Prisăcăriu a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D)
Foto: arhivă personală
 

 

Tânăra iubită a lui Dani Oţil are 26 de ani, a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. În plus cei doi par să aibă pasiuni comune. Recent, Gabriela fiind convinsă să urce în maşina de raliu a matinalului de la Antena 1. 

 

Citește și:

Ce tandru e Dani Oţil cu iubita fotomodel. "Miss Funduleţ" radiază de fericire în braţele matinalului

5 dovezi că «Miss Funduleț», iubita lui Dani Oțil, e copia Mihaelei Rădulescu

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • gabriela prisacariu

    Dani Oțil (38 de ani) tace și face. Are mult lipici la public, alături de colegul Răzvan Simion, acesta fiind și motivul pentru care rezistă la "matinalul" Antenei 1 de mai bine de 20 de ani, dar se pare că are lipici și ola femei, căci în palmaerul lui sutn numai bombe-sexy. Acum face un cuplu superb cu Gabriela Prisăcariu, supranumită "Miss Funduleț", dar dacă privim în trecut, se pare că toate fetele care i-au fost alături ar trebui să dețină câte un titlu de Miss.

  • Sunt împreună de cinci luni şi, chiar dacă au preocupări şi vârste diferite, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu se potrivesc de minune. Prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins pe şantier, în timp ce îşi supraveghea muncitorii care-i renovau restaurantul, iar iubita lui, Miss Funduleţ, a defilat într-o prezentare de modă. Colegii îl întreabă deja pe matinal când va îmbrăca costumul de ginerică.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul