Dani Oțil își păzește viitoarea soție ca un bodyguard. A luat-o pe «Miss Funduleț» la serviciu

gabriela-pescariu-dani-otil.jpg

Gabriela Pescariu și Dani Oțil
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut la Antena 1
Foto: Arhiva personală

De aproape șase luni, Dani Oțil (38 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai apetisante prezențe din showbiz. Este vorba despre așa-numita „Miss Funduleț”, mai precis modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), care și-a câștigat renumele datorită formei rotunde și bombate a posteriorului, mult lucrat la sală.

 Iată că frumoasa blondină nu s-a dovedit a fi doar o simplă aventură, ci a cucerit un loc mare în inima „matinalului” de la Antena 1, astfel că el a ajuns să nu o scape din ochi și nici din mână. Dani Oțil a vrut să se asigure că nu are parte de vreo surpriză, așa că a luat-o cu el la mare, unde prezintă emisiunea și stă cu ochii pe ea ca pe butelie. Fac sport împreună, se plimbă și iau masa mereu împreună. Având în vedere că are o vârstă la care își dorește să se așeze la casa lui, Dani ar putea să ne surprindă în următoarea perioadă cu o decizie radicală despre viața lui, iar „Miss Funduleț” să fie dusă și la altar. 

Cine este Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oţil  

gabriela_prisacariu.jpg

gabriela prisacariu miss fundulet
Gabriela Prisăcăriu a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D)
Foto: arhivă personală
 

 

Tânăra iubită a lui Dani Oţil are 26 de ani, a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. În plus cei doi par să aibă pasiuni comune. Recent, Gabriela fiind convinsă să urce în maşina de raliu a matinalului de la Antena 1. 

 

Citește și:

Ce tandru e Dani Oţil cu iubita fotomodel. "Miss Funduleţ" radiază de fericire în braţele matinalului

5 dovezi că «Miss Funduleț», iubita lui Dani Oțil, e copia Mihaelei Rădulescu

 

Loading...
 
 

Citește și

  • gabriela prisacariu

    Dani Oțil (38 de ani) tace și face. Are mult lipici la public, alături de colegul Răzvan Simion, acesta fiind și motivul pentru care rezistă la "matinalul" Antenei 1 de mai bine de 20 de ani, dar se pare că are lipici și ola femei, căci în palmaerul lui sutn numai bombe-sexy. Acum face un cuplu superb cu Gabriela Prisăcariu, supranumită "Miss Funduleț", dar dacă privim în trecut, se pare că toate fetele care i-au fost alături ar trebui să dețină câte un titlu de Miss.

  • Sunt împreună de cinci luni şi, chiar dacă au preocupări şi vârste diferite, Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu se potrivesc de minune. Prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins pe şantier, în timp ce îşi supraveghea muncitorii care-i renovau restaurantul, iar iubita lui, Miss Funduleţ, a defilat într-o prezentare de modă. Colegii îl întreabă deja pe matinal când va îmbrăca costumul de ginerică.