Dana Săvuică, despre motivele divorțului: «Am fost înșelată». Ce bărbați celebri, din România, i-au făcut avansuri

dana-savuica.jpg

Dana Săvuică arată senzațional la 51 de ani
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La cinci ani de la divorț, Dana Săvuică (51 de ani) a recunoscut, în premieră, care au fost motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu.

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani. Invitată la PRO TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”, Dana Săvuică a recunoscut, în premieră, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele a fost chiar infidelitatea soțului ei. “Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta la Pro TV.

“Giovanni Becali mi-a făcut avansuri”

Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana. Dana Săvuică este una dintre cele a mai dorite femei din România, fiind prima româncă care a pozat în Playboy.

Citește și:

Dana Săvuică, 13 poze noi în costum de baie. Câte kg are, de fapt, și cum se întreține la 51 de ani

Dana Săvuică, adevărul despre divorţ: «Eu nu făceam nimic înainte să întreb!»

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5