Dana Săvuică recunoaşte pentru Click!: «Da, am divorţat în decembrie»

dana-savuica-sexy.jpg

dana savuica
Dana Săvuica a început un capitol nou în viaţa ei
Foto: arhiva Click!

Căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu a ajuns la final. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale, la notar, încă din luna decembrie a anului trecut.

După mai multe luni în care a evitat să vorbească despre ruptura dintre ea şi partenerul ei de viaţă, Dana Săvuică a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că a divorţat de Răzvan Stanciu, bărbatul care i-a stat alături 25 de ani. Prezentă joi seară (28 ianuarie) la evenimentul de lansare a colecţiei de primăvară a bijuteriilor Pandora, vedeta a vorbit despre divorţul prin care a trecut.

dana_savuica_razvan_stanciu.jpg

dana savuica
Dana Săvuică şi Răzvan Stanciu şi-au spus adio în decembrie 2015
Foto: arhiva personală

''După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prietenii foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei. Pentru mine e foarte important să-mi resperct fostul partener de viaţă, am hotărât să ne respectăm promisiunea că nimic din ce s-a întâmplat între noi nu o să fie pentru presă. E important să-mi ţin viaţă personală privată, pentru că am avut şi voi avea o poveste frumoasă de dragoste cu fostul meu soţ'', a declarat Dana Săvuică pentru Click!

Mai mult de atât, anul trecut cei doi au vândut şi vila în care locuiau, iar Dana Săvuică s-a mutat într-un apartament cu fiica sa, Julie.

dana_savuica.jpg

dana savuica
Dana Săvuică a fost unul dintre cele mai de succes fotomodele din România
Foto: arhiva Click!
Loading...
 
 

Citește și

 • dana savuica razvan stanciu declaratii divort

  Zvonurile privind divorţul Danei Săvuică au devenit o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat pentru Click! că s-a separat oficial în decembrie de Răzvan Stanciu după 22 de ani de mariaj. Soţul vedetei ne-a acordat şi el, în exclusivitate, un interviu în care a vorbit despre ce simte acum când s-a încheiat un capitol important din viaţa lui, dar şi despre ce aşteptări are de când a devenit din nou burlac.

 • După lungi speculaţii că ea şi soţul ei Răzvan Stanciu au luat-o pe drumuri separate, Dana Săvuică a recunoscut pentru Click! că a divorţat în decembrie, la notar. Cei doi au decis să pună punct unei relaţii de 25 de ani, prima şi singura pe care a avut-o Dana, aşa cum mărturisea ea în urmă cu câţiva ani.

 • sotul danei savuica

  Dana Săvuică (45 de ani) este prima femeie din România care a pozat nud în Playboy şi unul dintre cele mai de succes manechine ale generaţiei sale, dar despre Răzvan Stanciu (48 de ani), bărbatul de care se vehiculează că vedeta ar vrea să se separe după 25 de ani de mariaj, se cunosc prea puţine lucruri. Click! a aflat cine este soţul Danei Săvuică şi cu ce se ocupă.

 • dana savuica dupa divort amic

  Capăt de drum în căsnicia Danei Săvuică cu soţul ei Răzvan Stanciu! Fostul model se desparte de bărbatul cu care a fost căsătorită 22 de ani şi a depus se pare actele pentru a pune punct mariajului. La câteva zile după ce a luat această decizie, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă la o terasă unde s-a întâlnit cu un prieten şi a fumat cu nesaţ.

 • Niciodată să nu spui niciodată! Zicala se aplică perfect şi în cazul Danei Săvuică (45 de ani). În urmă cu doar câţiva ani, fostul model nu lua în calcul să se separe de soţul ei Răzvan Stanciu, dar astăzi cei doi au ajuns pe marginea prăpastiei. Într-un interviu acordat unei reviste dedicată femeilor, Dana Săvuică mărturisea sinceră că "nu se vede în postura femeii care la 40 de ani şi ceva să-şi refacă viaţa".

 • sotul danei savuica

  Dana Săvuică (45 de ani) este prima femeie din România care a pozat nud în Playboy şi unul dintre cele mai de succes manechine ale generaţiei sale, dar despre Răzvan Stanciu (48 de ani), bărbatul de care se vehiculează că vedeta ar vrea să se separe după 25 de ani de mariaj, se cunosc prea puţine lucruri. Click! a aflat cine este soţul Danei Săvuică şi cu ce se ocupă.

 • Vrei să stai în vila cu vedere la lac a Danei Săvuică? Stai pe fază! Vedeta vrea să o scoată la vânzare. „E prea mare pentru trei oameni şi doi câini”, îşi motivează ea decizia.

 • Dana Săvuică a făcut o schimbare de look şocantă. Nu numai că a umblat la culoare părului, dar şi-a tăiat 15 centrimetri din podoaba capilară. Dana s-a alăturat astfel unei campanii împotriva cancerului, la care a participat şi Andreea Marin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1