Dana Rogoz, ședință foto sexy la 34 de ani! Ce cadouri a primit de ziua ei de naștere

danarogoz1.jpg

Dana Rogoz a primit o vacanță la Paris de ziua ei
Foto: Arhivă personală

Dana Rogoz a trăit o zi emoționantă joi, 26 septembrie, cu ocazia împlinirii a frumoasei vârstei de 34 de ani. Emoțiile au fost însă unele pozitive, chiar dacă ziua s-a lăsat în cele din urmă și cu lacrimi.

Aceastea au fost totuși de fericire, așa cum însăși actrița a explicat, având în vedere că a ajuns la concluzia că are tot ce își dorește în viață și este copleșită cu iubire de către soțul ei, Radu Dragomir, și fiul pe care îl au împreună, Vlad.

Cei doi au trezit-o pe Dana încă de dimineață, fiind nerăbdători să îi ofere cadourile pe care le-au pregătit special pentru această zi. Actrița a publicat pe blogul personal un mesaj prin care a descris modul în care au decurs primele ei momente la 34 de ani. Vedeta a primit o pereche de cercei, într-o cutie decorată de micuțul Vlad, și o invitație la Paris. 

danarogoz2.jpg

Dana Rogoz a împlinit 34 de ani
Foto: Arhivă personală

Dana Rogoz a împlinit 34 de ani și a fost răsfățata zilei 

„Azi împlinesc 34 de ani și trăiesc viață pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Sunt atât de fericită în acest moment, încât am început să plâng scriind aceste rânduri…. Doamne, ai zice că odată cu trecerea anilor devii mai stăpân pe emoțiile tale. Iată că nu!

Vlad și Radu m-au trezit de dimineață cu pupături și cu un cadou special. Într-o cutie pe care a decorat-o Vlad (inclusiv cu frunze culese din parc) am primit o pereche de cercei și o invitație la Paris, scrisă și sugestiv desenată de către Vlad. Dragostea lor mă topește.

Probabil că această aniversare este cea mai fericită din viață mea. Am tot în ce îmi doresc, ar fi nedrept să cer mai mult. Am o familie minunată, am mulți prieteni alături, iar azi am și avanpremieră filmului MO în București. Nu știu cum de s-au așezat toate așa, dar simt că sunt răsplătită pentru toată muncă depusă, pentru toate clipele grele, în care îmi pierdusem curajul și speranțele. Dar azi, cumva, primesc cadou viață pe care mi-am dorit-o mereu. Sunt fericită.

dana-tort.jpg

Dana Rogoz a primit un tort în formă de rulotă
Foto: Instagram

Îmi doresc că bucuria mea să molipsească pe toată lumea! Mulțumesc pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-ați oferit de-a lungul anilor. Nu aveți idee ce mult au contat. La mulți ani fericiți și vouă!”, a scris actrița pe blog, în dreptul unei adevărate ședințe foto, în care purta o rochie superbă, decupată pe picior. 

Dana Rogoz spune că îi simte prezența tatălui ei

Chiar dacă și-a serbat ziua de naștere, Dana nu a renunțat nici la responsabilități și a participat și în cadrul unei emisiuni TV, unde a primit un tort personalizat, în formă de rulotă, fiind cunoscut că ea și familia ei dețin un astfel de vehicul, cu care se plimbă prin lume. În cadrul emisiunii a vorbit și despre dorul de tatăl ei, care s-a stins din viață în urmă cu 5 ani.

„Se întâmplă ca în zilele astea să-ţi dai seama că nu sunt toţi aproape, dar în acelaşi timp, chiar îl simt aproape într-un fel. Chiar dacă, eu nu cred neaparat în chestiile astea. Dar îl simt, e ceva ciudat. Mă gândesc la el. Şi acum, la premieră... Cum ar fi fost dacă era în sală? Ar fi fost mândru de mine? M-am tot gândit în ultima vreme. Astăzi este cea mai frumoasă aniversare din viaţa mea, chiar dacă el nu e, cumva... e”, a explicat Dana Rogoz. 

 

 

Loading...

Citește și