Cum a reacționat băiețelul Danei Rogoz când a văzut-o prima dată în «Abracadabra»

dana-rogoz-fiu-vlad-abracadabra.jpg

Dana Rogoz i-a arătat fiului ei casete cu emisiunea „Abracadabra”
Foto Instagram

Pe Dana Rogoz a cuprins-o o ușoară stare de nostalgie, gândindu-se la perioada în care era micuță și juca în serialul pentru copii „Abracadabra”. Acum Abramburica a crescut, are la rândul ei un copil, și s-a decis să facă un mic experiment cu acesta și să îi arate câteva episoade din show-ul care a făcut-o celebră. Iată cum a reacționat băiețelul Danei Rogoz!

Fiecare generație de copii a crescut și s-a dezvoltat alături de diferite show-uri sau desene animate, care se schimbă, parcă, de la an la an. Pentru a testa terenul și a putea observa dacă o emisiune precum „Abracadabra” ar prinde și în ziua de azi, Dana Rogoz a încercat să-i arate fiului ei, Vlad, câteva episoade din show-ul care era atât de în vogă pe când Dana era doar un copil și juca rolul Abramburicăi. 

Vedeta a păstrat câteva casete pe care este înregistrată emisiunea și a dorit să observe neapărat reacția fiului ei atunci când o va vedea pe ea în copilărie. Deși micuțul Vlad este obișnuit să-și vadă mama pe micile ecrane, Dana s-a gândit că această experiență ar fi una complet diferită pentru fiul ei și era nerăbdătoare să vadă rezultatele. 

dana-rogoz-ambramburica.jpg

Foto: Arhivă personală

Cum a reacționat fiul Danei Rogoz când s-a uitat la „Abracadabra”

Totuși, se pare că puștiul nu a fost prea impresionat de show. Dana Rogoz a povestit ulterior pe blogul personal cum a reacționat fiul ei în momentul în care a început să se uite la emisiunea care a făcut-o pe ea cunoscută. „Moment istoric: copilul meu se uită la Abracadabra. Dinainte să rămân însărcinată cu Vlad, ba chiar dinainte de a mă gândi serios la perspectiva de a deveni mamă, mi-am imaginat totuși cum copilul meu se va uită la emisiunile Abracadabra. Era ca un vis frumos.

dana-rogoz-fiu2.jpg

Foto Instagram

Așa cum bărbații își imaginează că își vor duce băieții la fotbal, exact la fel îmi imaginam eu că îi voi arata copilului „cum și-a petrecut mama copilaria”. Am foarte multe casete VHS pe care trebuie să le transpun acum în format mp4, vă imaginați. Totuși, primele CD-uri sunt chiar acum în fața mea. Am început cu „Cenușăreasa” de la TVR, în care eu nu joc, dar pe care voiam să îl am în amintirea Micăi.

A fost primul film Abracadabra pe care l-a văzut Vlad. Iar al doilea, respectiv primul film cu mine Abramburica a fost „Bebel cel urâțel”. Episodul 2, căci așa am nimerit casetele. Unele sunt super deteriorate, altele s-au pierdut de-a lungul timpului, dar tot ce pot recupera e de mare preț pentru sufletul meu. Vlad nu a fost foarte impresionat să mă vadă într-un film pentru copii, cu mine tot copil, pentru că are senzația că e ceva normal ca eu să apar (și să fi apărut toată viața) la televizor”, a explicat vedeta.

dana-rogoz-fiu.jpg

Foto Instagram

Dana Rogoz, emoționată de revederea casetelor 

„În general, când eu sunt într-o emisiune live, iar el e acasă, se uită puțin la mine, apoi cere pe desene… Pentru că nu i se pare ceva ieșit din comun. Și cred că e mai bine așa. La fel că atunci când eram pe toate bannerele prin oraș pentru Banca Transilvania sau pentru Elmiplant, iar el foarte relaxat remarca: „Ah, uite-o pe mama”. Ca și când toate mamele la un moment dat ar apărea pe câte un banner publicitar. Revenind la Abracadabra, cred că într-un an–doi va fi și mai entuziasmat de aceste filmulețe. 

Mie oricum mi se umple sufletul de bucurie când îl văd urmărindu-i pe Magician și pe asistenții lui. E o emoție pe care nu pot să o descriu în cuvinte”, a explicat Dana Rogoz, pe blogul personal. Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, cei doi unindu-și destinele în anul 2012. Din mariajul lor a rezultat un băiețel pe nume Vlad. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1