Dana Războiu, lovită de primul soţ, înşelată de al doilea?

dana_razboiu_2.jpg

dana razboiu
Dana Războiu
Foto: Arhivă personală

Viaţa amoroasă a Danei Războiu este un zbucium continuu. După divorţul din 2005 de primul soţ, fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, prezentatoarea tv nu are prea mult noroc nici în căsnicia cu omul de afaceri Bogdan Enoiu, de care a lăsat să se înţeleagă recent că va divorţa. Vedeta tv a mărturisit indirect că afaceristul i-a fost infidel în repetate rânduri, fapt care cel mai probabil va duce la ruptură.

Dana Războiu a intrat în 2019 cu mari probleme sentimentale. Fosta ştiristă de la TVR a lăsat să se înţeleagă că ea şi actualul soţ, omul de afaceri Bogdan Enoiu, nu se mai înţeleg şi cel mai probabil se vor separa.

"Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Și pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să va spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună", a scris Dana Războiu pe contul său de Instagram. Ulterior, vedeta tv a revenit cu amănunte la un post tv, în care a explicat ce a vrut să spubă prin acest mesaj. „Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii şi la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine şi mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el şi de felul în care îmbătrâneşte. Face 60 de ani şi cred ca e o vârsta la care ar trebui sa ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient, au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţa asta pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată sa-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a spus Dana Războiu la Antena Stars.

Dana Războiu a divorţat de Ovidiu Brânzan după ce a fost bătută

Dana Războiu nu a fost prea fericită nici în prima căsnicie, cea cu fostul ministrul al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, după ce ea l-a acuzat de agresiune fizică. „Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”. Asta a scris vedeta în plângerea făcută la Secţia 5 de Poliţie, Bucureşti. Brânzan a negat că ar fi agresat-o.

razboiu_branzan_foto_adevarul.jpg

dana razboiu ovidiu branzan
Dana Războiu şi Ovidiu Brânzan au divorţat când fiul lor Victor avea doar un an şi jumătate
foto: Adevărul

 „Nu era o relaţie perfectă, s-au acumulat multe probleme, care se rezolvă în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu aş putea face acest lucru”, a mărturisit acesta.

Cei doi s-au căsătorit pe 31 mai 2003, în secret, în Ambasada României de la Paris, iar în februarie 2004 a venit pe lume fiul lor, Victor. La aproximativ un an şi jumătate de la naşterea micuţului, părinţii aveau să ajungă să-şi spele rufele în public. "Eu am divorţat acum mulţi ani. Eram atât de supărată şi de revoltată încât nu mi-a mai păsat de imaginea mea şi de faptul că poate nu dă bine. Atunci am fost la poliţie, am făcut plângere, acum, privind în urmă, mă gândesc cât curaj am avut totuşi, pentru că primul meu soţ era politician, fusese ministru, era susţinut de partidul lui. Nu, nu a fost un incident izolat, a fost picătura care a umplut paharul. (...) M-am prefăcut că mi-e bine, m-am prefăcut că sunt puternică până am ajuns să fiu aşa. «Fake it ‘till you make it» la mine a funcţionat perfect. Eram în continuare prezentatoarea TVR-ului, nu conta că am plâns toată ziua, eu seara trebuia să fiu fresh, zâmbitoare, senină, puternică”, mărturisea în trecut Dana  Războiu.

Fiul cel mic al vedetei tv s-a născut cu o malformaţie congenitală a inimii

O altă piatră de încercare pentru Dana Războiu a fost intervenţia la inimă a fiului ei cel mic, Marc. În urmă cu 9 ani, fosta ştiristă a trecut prin mari emoţii după ce băieţelul a fost operat la Viena. Atunci, Marc, în vârstă de 9 luni, a fost diagnosticat cu coarctaţie de aortă, o malformaţie congenitală a inimii. 

"Copilul meu cel mic s-a născut cu o malformație de aortă care nu a fost depistată aici, deși medicii din Viena mi-au spus că trebuia depistată la un control de rutină printr-o simplă manevră”, spunea vedeta tv.

8_6-15col-_dana_razboiu.jpg

Dana Războiu, în urmă cu doi ani când era fericită cu Bogdan Enoiu şi cei doi copii
Foto: arhivă personală

Fosta știristă de la TVR a fost uimită și să constate că medicii austrieci nu primeau decât mulțumiri de la părinții copiilor care au fost tratați, nimic altceva. “Sistemul medical de acolo este suficient de bine organizat încât medicul să fie răsplătit decent pentru munca lui, și atunci nu are nevoie de nimic de la pacient”, completa ea. 

 

Citeşte şi:

 

Colanţii au lăsat totul la vedere: Dana Războiu, cele mai sexy poze la jogging

Ce familie frumoasă are Dana Războiu! Fosta ştiristă trăieşte aventura vieţii în Maldive

 

 

Loading...

Citește și

  • dana razboiu

    Dana Războiu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, cum a ajuns să-și schimbe job-ul în televiziune pe care îl avea în Timișoara, fiind sunată să prezinte ulterior Jurnalul Național, la București. Aceasta a susținut că, printre altele, o ceartă cu Dan Negru a fost printre factorii care au contribuit la ascensiunea carierei sale, iar pentru acest lucru îi va rămâne îndatorată prezentatorului TV.

  • Dana Războiu încearcă să-și mențină silueta, iar pentru acest lucru merge des la sală pentru a arde toate caloriile. Vedeta are 42 de ani, dar vârsta pare că minte în privința ei.