Colanţii au lăsat totul la vedere: Dana Războiu, cele mai sexy poze la jogging

dana-razboiu-slaba-alergare-parc-octombrie-2018_4.jpg

Dana Razboiu la jogging in parcul Herastrau
Dana Războiu a ieşit la jogging alături de o prietenă
foto: Mihai Ionescu

Are 42 de ani, 49 kg, e mamă a doi copii şi arată mai bine ca la 30 de ani, cât avea atunci când prezenta ştirile la TVR.

Este vorba de Dana Războiu, care în 2016 a decis să îşi schimbe stilul de viaţă, devenind vegană datorită prietenei sale, Cristina Bâtlan. A fost carnivoră toată viaţa, însă de doi ani îşi prepară singură mâncăruri care au în compoziţie doar legume, fructe, seminţe, uleiuri. Nu doar că este mai energică, are un ten strălucitor, însă a slăbit aproape 6 kg şi se menţine la 49 kilograme.

dana-razboiu-slaba-alergare-parc-octombrie-2018_1.jpg

Dana Razboiu
Colanţii de sport au evidenţiat lenjeria intimă tanga
foto: Mihai Ionescu

”Acum alimentaţia mea e ideală, pentru că sunt vegană. E o dietă pe care o recomand persoanelor care au trecut de 40 de ani. Am lansat un blog pe care se găsesc toate reţetele făcute de mine. Dimineaţa mănânc un iaurt de soia cu budincă de chia. La prânz, supe la blender, din legume precum sparanghelul, broccoli sau dovleac. Seara prefer salate sau fructe. Ciocolata amăruie nu-mi lipseşte din geantă”, ne povestea Dana Războiu.

Şi pentru că doar alimentaţia sănătoasă, fără sport, nu îţi face un corp precum cel al Danei Războiu, noi vă arătăm cum se antrenează celebra vedetă. Luni, 8 octombrie, spre seară, fotoreporterii Click! au surprins-o la o tură de jogging în Herăstrău, echipată corepunzător şi însoţită de o prietenă. Dana arăta fix ca o atletă, cu spatele şi braţele numai fibră, talie armonioasă, fese şi coapse tonifiate.

dana-razboiu-slaba-alergare-parc-octombrie-2018_3.jpg

Dana Războiu arată ca o atletă
foto: Mihai Ionescu

Dana Războiu este căsătorită de un deceniu cu Bogdan Enoiu, nume important în industria publicităţii, şi au împreună un băieţel, Marc, în vârstă de 8 ani. Dana mai are un fiu, pe Victor (14 ani), din mariajul cu Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii.

Loading...

Citește și

  • dana razboiu

    Dana Războiu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, cum a ajuns să-și schimbe job-ul în televiziune pe care îl avea în Timișoara, fiind sunată să prezinte ulterior Jurnalul Național, la București. Aceasta a susținut că, printre altele, o ceartă cu Dan Negru a fost printre factorii care au contribuit la ascensiunea carierei sale, iar pentru acest lucru îi va rămâne îndatorată prezentatorului TV.

  • „Desculţ şi gol ca-n Paradis”. Asta înseamnă pentru Dana Războiu o vacanţă în Maldive. Este o adevărată terapie pentru suflet, care face mai mult decât 10 şedinţe în cabinetul unui psiholog. Fosta ştiristă de la TVR 1 are mai multe motive pentru care merge pe insule an de an.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1