Milionarul Dan Nicorescu a fost jefuit în propria casă. A avut o altercație cu hoții, iar vila de lux e împânzită de polițiști

masini-dan-nicorescu_1.jpg

4 dintre cele mai scumpe mașini din lume se află în curtea lui Dan Nicorescu
foto: Mihai Ionescu

Excentricul milionar Dan Nicorescu a fost călcat de hoți. Vila de 4 milioane de euro de pe Șoseaua Nordului este împânzită de polițiști, care fac cercetări.

Are un garaj plin cu bolizi de lux, care însumează 2 milioane de euro, și o vilă evaluată la 4 milioane de euro, situată în buricul Capitalei. Dan Nicorescu, etichetat drept cel mai excentric milionar român, a dat însă de belea. Afaceristul a fost jefuit, anunță Cancan.ro, care prezintă și imagini de la fața locului, cu polițiștii care au împânzit zona. Mai grav este că toată scena s-ar fi putut încheia tragic, pentru că Nicorescu a dat nas în nas cu hoții, în propria casă. Cea care a sunat la 112 a fost chiar iubita afaceristului.

"Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept", informează Poliția Capitalei.

dan-nicorescu_4.jpg

dan nicorescu
Dan Nicorescu, un milionar excentric. Și-a asortat mănușile cu mașina
foto: BLITZ

Cine este milionarul Dan Nicorescu

Originar din Târgoviște, Dan Nicorescu (53 de ani) este unul dintre cei mai controversaţi miliardari români. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar avea o avere de circa un miliard de euro. Fost acţionar la Banca Românească, Nicorescu face în special afaceri cu fier vechi, iar la bază este inginer de Aeronave, dar nu a profesat niciodată. Afaceristul are o vilă luxoasă pe Şoseaua Nordului, în Capitală, evaluată la 4 milioane de euro. Potrivit declarațiilor lui pentru evz.ro, Nicorescu a făcut primul milion de euro până la vârsta de 28 de ani, din comerț cu haine și alimente. La 24 de ani s-a însurat, însă mariajul nu a durat decât un an. Are un băiat din acea relație.

 • dan nicorescu
  Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro)
  foto: Click!
 • dan nicorescu
  Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro)
  foto: Click!
 • dan nicorescu
  Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro)
  foto: Click!
 • dan nicorescu
  Lamborghini Aventador (250.000 de euro)
  foto: Click!
 • Maximize

1/4
Citește și:
Loading...