EXCLUSIV Așa arată 6 milioane de euro! Bogătașul Dan Nicorescu și-a scos bolizii la soare, în curtea fortăreței de pe Nordului

dan-nicorescu_4.jpg

dan nicorescu
Dan Nicorescu și-a asortat mănușile cu mașina
foto: BLITZ

Imagine pe care nu o vezi zilnic, în București! Excentricul milionar Dan Nicorescu și-a aliniat bolizii de colecție la soare, de parcă i-ar fi pus la uscat. Garajul său, din vila de 4 milioane de euro de pe Șoseaua Nordului, este o adevărată herghelie de cai putere, care în total însumează aproape 2 milioane de euro. Trecătorii și-au lipit nasurile de gard, s-au holbat și probabil s-au simțit ca la Salonul Auto de la Geneva.

Are o pasiune costisitoare, dar și bani să și-o satisfacă. Dan Nicorescu, etichetat drept cel mai excentric milionar român, și-a aliniat în garaj cei mai puternici și scumpi bolizi din lume. Zilele trecute însă, i-a scos la aer, în curte, iar tabloul a fost pe cât de inedit, pe atât de extravagant. Fotoreporterii Click! au surprins o imagine de vreo 6 milioane de euro, dacă includem aici și vila despre care el însuși a spus că a costat 4 milioane de euro.

masini-dan-nicorescu_1.jpg

4 dintre cele mai scumpe mașini din lume se află în curtea lui Dan Nicorescu
foto: Mihai Ionescu

Colecția de mașini a lui Dan Nicorescu

Nu este pentru prima dată când Dan Nicorescu (54 de ani) își expune achizițiile. Și nu ne referim la iubite, ci la mașini pe care ai ocazia să le vezi doar la saloanele auto internaționale. În imaginea de mai sus apar un Lamborghini Aventador galben (250.000 de euro), un Aston Martin DBS Superleggera, de culoare gri (350.000 de euro), un Bentley Continental GT (300.000 de euro), dar și vedeta colecției, un Ferrari Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro. Milionarul mai deține un Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), cu care l-am surprins la poarta vilei. Astfel, numai mașinile enumerate costă 1.850.000 de euro.

masini-dan-nicorescu_3.jpg

Milionarul și al său Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro). În plan secund se vede cum trecătorii se uită în curte ca la mașini străine
foto: Mihai Ionescu

Ferarri Superfast 812 are 800 de cai putere

Cu 800 de cai putere şi o viteză maximă de peste 340 de kilometri pe oră (limita de sus nu e dezvăluită), modelul 812 Superfast e cel mai puternic şi mai rapid Ferrari de serie din istorie. De altfel, cifra 812 e o combinaţie între cei 800 de cai şi cei 12 cilindri ai bolidului.

masini-dan-nicorescu_2.jpg

Curtea lui Dan Nicorescu seamănă cu un salon auto
foto: Mihai Ionescu

Lansat în 2017 la Salonul Auto de la Geneva, noua bijuterie a "căluţului cabrat” a luat locul mai vechiului F12berlinetta. Ferrari 812 Superfast atinge 100 de kilometri pe oră în 2,9 secunde şi 200 de kilometri pe oră în 7,9 secunde, iar consumul mediu e undeva în jurul a 15 litri la suta de kilometri. În funcție de dotări, bolidul poate ajunge și la 450.000 de euro. Cu siguranță, milionarul Dan Nicorescu nu s-a zgârcit la acest capitol.

 • dan nicorescu
  Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro)
  foto: Click!
 • dan nicorescu
  Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro)
  foto: Click!
 • dan nicorescu
  Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro)
  foto: Click!
 • dan nicorescu
  Lamborghini Aventador (250.000 de euro)
  foto: Click!
 • Maximize

1/4

Cine este milionarul Dan Nicorescu

Originar din Târgoviște, Dan Nicorescu (53 de ani) este unul dintre cei mai controversaţi miliardari români. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar avea o avere de circa un miliard de euro. Fost acţionar la Banca Românească, Nicorescu face în special afaceri cu fier vechi, iar la bază este inginer de Aeronave, dar nu a profesat niciodată.

casa-dan-nicorescu.jpg

Vila lui Dan Nicorescu e placată cu gresie naturală
foto: BLITZ

Afaceristul are o vilă luxoasă pe Şoseaua Nordului, în Capitală, evaluată la 4 milioane de euro. Potrivit declarațiilor lui pentru evz.ro, Nicorescu a făcut primul milion de euro până la vârsta de 28 de ani, din comerț cu haine și alimente. La 24 de ani s-a însurat, însă mariajul nu a durat decât un an. Are un băiat din acea relație.

Citește și:

Cel mai rapid Ferrari din istorie, «chinuit» prin București. Cine e milionarul român cu bolid de 450.000 de euro

EXCLUSIV Milionarul Dan Nicorescu, cea mai excentrică ieșire din izolare: conduce în șlapi cel mai rapid Ferrari din lume

 

 

Loading...
 
 

Citește și