Dan Negru, întrebare-roșie de la Denise Rifai: “V-ați iubit cu Andreea Marin?”

dan_negru_40_de_intrebari_cu_denise_rifai.jpg

Dan Negru, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
foto: Kanal D

Dan Negru este invitatul de astăzi, 12 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Îndrăgit prezentator TV, dar si scenarist și coautor al unor formate de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru este gata să dea curs maratonului întrebărilor.

Dan Negru va oferi dezvăluiri inedite, lucruri neștiute de către telespectatori, atât în ceea ce privește viața sa personală, cât și în ceea ce privește cariera sa. Căsătorit cu soția lui, Codruța, din 2006, și având împreună doi copii, Bogdan și Dara, celebrul om de televiziune se consideră un norocos în această privință. “Habar nu am dacă sunt un tată rigid, trebuie să îi întrebați pe copiii mei (…)”, este o parte din răspunsul oferit de Dan Negru la una dintre întrebările <roșii> adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul ediției din această seară.

andreea-marin-dan-negru.png

Andreea Marin și Dan Negru, două dintre numele grele ale divertismentului autohton

 “Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă <săpați> colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru, în ediția din această seară, de la ora 22:30, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Citește și:

Ce fiice splendide au foștii colegi Raluca Moianu, Dan Negru și Andreea Marin! Poze pe care nu le vezi des

Dan Negru, dezvăluiri despre fostele neveste ale colegului Ștefan Bănică: “Andreea și Mihaela au ștaif și sunt sexy”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1