Ce fiice splendide au foștii colegi Raluca Moianu, Dan Negru și Andreea Marin! Poze pe care nu le vezi des

La debutul de acum 20 de ani erau tineri, fără griji şi responsabilităţi. Raluca Moianu, Andreea Marin şi Dan Negru, care au făcut istorie în lumea televiziunii cu show-urile lor de top, ”Iartă-mă!”, “Surprize, Surprize” şi ”Academia vedetelor”, sunt nu numai cei mai buni moderatori tv, ci şi părinţi de milioane, pentru superbele lor fete.

Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii ”Iartă-mă”, difuzată în perioada 2000-2007, e tare mândră de fiica ei. Din mariajul cu Marius Ancuţa, cunoscutul comentator de snooker care s-a stins din viaţă pe 19 iulie 2018,  vedeta are o fetiţă Mara, de 14 ani. Ea a moştenit gingăşia mamei şi e o balerină cu multe premii la activ.

 

”E un copil atât de independent, care face numai ce simte. Am dus-o la călărie, la înot, la pictură şi am lăsat-o să aleagă ce vrea. Şi a ales baletul. Avea 5 ani când am trecut prin faţa Operei din Viena şi mi-a spus că i-ar plăcea să danseze acolo. Profesoara ei de balet a fost prim-balerină în trupa lui Oleg Danovski şi dânsa e încântată de dorinţa Marei de a fi ca ea. Idolul Marei e Alina Cojocaru (membră a Şcolii de Balet Regal din Marea Britanie), unul dintre românii care ne fac cinste în lume. Când era mică şi îi spuneam poveşti, aveam una cu o şoricică care făcea balet şi care se întâlnea cu Alina Cojocaru”, a povestit Raluca Moianu pentru Click! în urmă cu ceva timp. 

Dan Negru, care s-a  remarcat cu emisiunea ”Academia vedetelor”, de la Antena 1, în 1995 are doi copii cu soţia lui, Crenguţa, pe Dara (9 ani), elevă în clasa a treia, la o şcoală de stat, şi pe Bogdan (7 ani). Puştoaica e frumuşică foc şi foarte înaltă pentru vârsta ei, numărându-se printre cei mai buni elevi la matematică din clasă.  Cei trei au fost surprinşi, în urmă cu două săptămâni, la plimbare, în cartierul Ghencea. 

14-vedete-negru.jpg

Dan Negru, alături de Dara (9 ani), care e foarte bună la matematică

 

Andreea Marin a debutat în forţă la TVR în 1999, cu emisiunea ”Surprize, Surprize”. Avea doar 24 de ani, bărbaţii roiau în jurul ei şi nu se gândea la întemeierea unei familii, ci doar la carieră. Doar Ştefan Bănică a convins-o să devină mamă, iar acest lucru s-a întâmplat în anul 2007 când a adus-o pe lume pe Violeta. Au trecut aproape 12 ani de atunci, iar Violeta este o fetiţă pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă. Micuţa învaţă la o şcoală privată, ”International School of Bucharest”, cu predare în limba engleză, la clasa de Informatică. Este ca o zână, cu ochii mari, albaştri, tenul alb şi buzele roşii, semănând cu ambii părinţi. Pe lângă informatică, Violetei îi plac animăluţele, plimbările în parc, joaca cu fraţiorul mai mare, Radu, dar şi să picteze. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Viaţa se scuge frumos pentru două dintre cele mai mediatizate vedete de la noi. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat acum 5 ani, însă în prezent au familii perfecte alături de parteneri mult mai tineri. În plus, atât iubitul “Zânei”, cât şi soţia lui Ştefan, au reuşit să o cucerească pe micuţa Violeta. Fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu familia completă a Andreei.

  • Vedetele care au făcut istorie în televiziune şi-au dat întâlnire, zilele trecute, pentru a sărbători două decenii de la debutul în televiziune, dar şi pentru a depăna amintiri despre regretatul producător Valeriu Lazarov, ”regele emisiunilor de divertisment”. Raluca Moianu (49 de ani), care a cunoscut celebritatea cu emisiunea ”Iartă-mă!” (TVR ), ne-a povestit, în exclusivitate, despre acest eveniment emoţionant.