Dan Negru, cu soția la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu. Codruța e superbă, dar nu se expune niciodată! Iată de ce

alessandra-stoicesu-fetita-botez7.jpg

Dan și Codruța Negru (rochie cu dungi) s-au numărat printre invitații petrecerii de botez a fetiței Alessandrei Stoicescu
Foto: Arhivă personală

Pe lângă evenimentul în sine, și anume botezul fetiței prezentatoarei TV Alessandra Stoicescu și a soțului acesteia, Sergiu Constantinescu, sâmbătă, 19 octombrie, a mai avut loc o „premieră”! Dan Negru a fost invitat la petrecerea de botez și nu a venit singur, ci însoțit de soția acestuia, Codruța, care apare în majoritatea pozelor de la ocazie și este absolut superbă!

Prezentatorul TV însă nu obișnuiește să-și expună deloc familia, explicând că atât el, cât și soția și copiii lor sunt mai bine departe de „lumina reflectoarelor” în care el se află de atât de mult timp. 

Dan Negru a venit însoțit de soția lui la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu 

Este cunoscut deja faptul că moderatorul de la Antena 1 este adeptul discreției atunci cand vine vorba de familia lui, tocmai de aceea aparițiile soției lui în spatiul public pot fi numărate pe degetele de la o mână. Totuși, deși cuplul nu obișnuiește să publice prea multe imagini de la evenimentele la care participă împreună, păstrâns astfel misterul, de data aceasta soții „au fost dați de gol” de ceilalți invitați de la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu, care au împărtășit și cu prietenii lor virtuali câteva imagini alături de familia Negru. 

alessandra-stoicesu-fetita-botez5.jpg

Dan Negru și soția, la petrecerea de botez a fetiței Alessandrei Stoicescu
Foto: Arhivă personală

Codruța Negru este soția prezentatorului din 2006 și au împreună doi copii, pe Dara și Bogdan. Deși pe Dan îl cunoaște toată lumea, soția sa nu are nicio legatură cu showbiz-ul, aceasta fiind un medic stomatolog de succes.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, explica Dan Negru dorința de viață personală privată, în urmă cu ceva vreme, pentru Viva. Dara s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.

dan-negru-familie.jpg

Dan Negru are o familie frumoasă
Foto: Arhivă personală

„Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire”, a dezvăluit Dan Negru cu privire la soția lui. În rest, nu se știu prea multe despre aceasta. Totuși, se vede că cei doi sunt fericiți împreună și au o familie frumoasă, chiar dacă aleg să o țină departe de camerele de luat vederi. 
 

Loading...

Citește și

  • Dan Negru (48 de ani) pregăteşte de zor cele două emisiuni de divertisment, care vor fi difuzate pe 31 decembrie, în Noaptea dintre Ani. În octombrie va filma show-ul ”Roata Revelionului”, la Prime TV, din Chişinău, post tv unde Dan prezintă două concursuri, de mai bine de zece ani, iar la începutul lui decembrie va munci pentru ”Revelionul lui Negru”, de la Antena 1. Invitat special, în Republica Moldova, este Fuego (43 de ani), artistul idolatrizat ca un rege peste Prut.

  • Poartă aceleaşi măsuri la haine ca la 20 de ani şi spune că asta se datorează stilului de viaţă sănătos. Click! a aflat de la Dan Negru cum scapă rapid de până la cinci kilograme. Timp de trei zile în care abia are timp să respire din cauza filmărilor maraton, bea zece litri de ceai negru pe stomacul gol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1