Alessandra Stoicescu, emoții în ziua în care și-a botezat fetița! Gabriela Firea a fost nașa micuței

alessandra-stoicesu-fetita-botez-gabi-firea1.jpg

Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița, iar nașa micuței a fost Gabriela Firea
Foto: Facebook

Emoțiile au fost la ele acasă în acest weekend pentru Alessandra Stoicescu şi partenerul ei, Sergiu Constantinescu, care și-au creștinat fetița. Alături de Sandra în această zi specială a fost și Gabriela Firea, cele două fiind prietene bune, primarul Capitalei fiind și părintele spiritual al fetiței prezentatoarei TV. Iată cele mai frumoase imagini de la botezul micuței!

Zi mare în familia Alessandrei Stoicescu sâmbătă, 19 octombrie, atunci când fetița ei, micuța Sara, a fost creștinată. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din Capitală, iar Sandra și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au fost vizibil emoționați în cadrul evenimentului special din familia lor. Întreaga atmosferă a fost pregătită în cel mai mic detaliu, iar biserica a fost umplută cu orhidee albe. 

Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița

Prezentatoarea de la Antena 3 a purtat o rochie roșie în această zi specială și a ales pentru fetița ei două perechi de nași: prietena ei bună și primarul Capitalei, Gabriela Firea, alături de soțul ei, Florentin Pandele și un alt cuplu apropiat de prieteni ai celor doi soți. 

„Botez Sara Maria Francesca! Îi dorim din suflet o viață lungă și fericită! Să fie bucuria zilnică a parinților ei minunați: Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu. Să fie binecuvântată”, a scris Gabi Firea în mediul online. 

alessandra-stoicesu-fetita-botez-gabi-firea2.jpg

Gabriela Firea este, de acum în colo, părintele spiritual al micuței
Foto: Facebook

Vizibil emoționată, prezentatoarea TV a făcut primele declarații înainte de începerea slujbei de botez. „Cu siguranță e norocoasă, vezi ce zi frumoasă e azi? Sunt extrem de emoționată. Ea e cumințică până acum. E foarte cuminte. Nașii sunt pregătiți”, a precizat Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 

După ceremonia religioasă urmează și o petrecere restrânsă, la care vor lua parte rudele Alessandrei Stoicescu și ale soțului său, Sergiu Constantinescu, dar și prieteni apropiați. Cei doi au devenit părinți la sfârșitul lunii iulie și sunt în culmea fericirii de când în viața lor a apărut micuța Sara, care, la botez, a mai primit două nume: Maria Francesca. 

alessandra-stoicesu-fetita-botez-gabi-firea3.jpg

Micuța a fost cuminte la ceremonia de creștinare
Foto: Facebook

Sandra Stoicescu a adus pe lume în data de 28 iulie o fetiță perfect sănătoasă, căreia vedeta i-a pus numele Sara, explicând ce simbolizează pentru ea această alegere. „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, explica Alessandra Stoicescu la momentul respectiv. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1