Dan Cruceru a devenit tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

dan-cruceru-bebelus-2.jpg

Dan Cruceru a devenit tătic pentru a doua oară
Foto Facebook

Dan Cruceru și soția lui au trăit clipe pline de emoție și fericire! Cristina Pocora a născut un băiețel perfect sănătos, iar familia este pregătită de primirea acasă a nou-născutului. Mândrul tătic a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini cu bebelușul, iar admiratorii acestuia i-au urat micuțului toate cele bune în viața pe care abia o începe.

Dan Cruceru a devenit tătic pentru a doua oară, după ce soția fostului prezentator TV, politicianul Cristina Pocora, a născut noaptea trecută, 11 decembrie, la Maternitatea Regina Maria, un băiețel perfect sănătos.„Tăticul cool”, așa cum singur se intitulează, nu a mai avut răbdare și a publicat deja primele imagini cu bebelușul.

La maternitate a fost prezentă și micuța Sophia, surioara nou-născutului, care l-a catalogat deja pe cel mic drept „jucăria ei preferată”. Maria Sophia a fost foarte entuziasmată să-și cunoască frățiorul, prima interacțiune dintre cei doi aducând un zâmbet larg pe fața fetiței. 

Zoom
Sophia și-a cunoscut entuziasmată frățiorul
Foto Facebook

Dan Cruceru este tătic pentru a doua oară 

Pe contul său de socializare, fostul prezentator al emisiunii „Poveștiri Adevărate” a oferit publicității mai multe fotografii de la maternitate, cu băiețelul lui nou-născut. Deși au așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a băiețelului lor, proaspeții părinți încă nu s-au decis cu privire la numele fiului lor. „Suntem 4! Am făcut-o și pe asta! Bucurie, fericire, curiozitate, nesiguranță, griji. Atât de multe sentimente! De la ora 3 și 10 minute, suntem 4. „Corcodel”, căci nici acum nu ne-am hotărât cu prenumele, e sănătos, grăsuț peste medie, pregătit să devină jucăria favorită a Sophei”, a anunțat Dan Cruceru în mediul online.

Zoom
Dan Cruceru are o familie frumoasă
Foto Facebook

Motivul pentru care cei doi părinți au ținut „ascunsă” sarcina

Cristina Pocora a pierdut două sarcini până în prezent, motiv pentru care acum au ținut totul secret o bună perioadă de timp: „După 18 săptămâni în care am ţinut totul ascuns, a venit momentul să spunem. Aşteptăm al doilea copil. Eu am ştiut că ea este gravidă înaintea ei. A făcut un gest pe care de obicei nu îl face. Între noi doi.. ne uitam la un film şi m-a pupat din senin. Şi eu i-am spus: du-te să îţi iei un test de sarcină că eşti gravidă. Au trecut atâtea săptămâni şi am ţinut totul pentru noi”, declara Dan Cuceru în urmă cu câteva luni. 

Zoom
Dan Cruceru, un tătic mândru: are acum și fetiță și băiețel
Foto Facebook

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și