Dan Bittman, în genunchi în faţa Andreei Marin: «Nu am avut ocazia să-ţi spun ce simt cu adevărat!»

andreea_marin_dan_bittman.jpg

andreea marin dan bittman antitalent antena 1
Andreea Marin, cerută în căsătorie Dan Bittman
Foto: Antena 1

Premiera emisiunii Antitalent de la Antena 1 aduce gazda show-ului într-o ipostază de-a dreptul surprinzătoare. Dan Bittman, prezentatorul noului proiect tv, va îngenuchia în faţa Andreei Marin, prima sa invitată, căreia îi va face o adevărată declaraţie de dragoste la pachet cu o cerere în căsătorie.

Ediția premieră a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, ce se va difuză pe 20 octombrie, de la 21:00, va debuta cu un moment cu totul și cu totul special. Andreea Marin, invitată în platou, va primi o cerere în căsătorie din partea prezentatorului emisiunii, Dan Bittman: ”Toată viața am fost aproape de tine și nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!”, îi mărturiseşte.

Propunerea lui Dan Bittman va fi una completă, inelul nu va lipsi din peisaj, însă răspunsul Andreei Marin va fi unul cu totul și cu totul savuros: ”Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!”.

andreea_marin_antitalent.jpg

andreea marin dan bittman antitalent antena 1
Andreea Marin şi Dan Bittman, în platoul emisiunii Antitalent
Foto: Antena 1

Cum va decurge cererea în căsătorie și care va fi răspunsul final, telespectatorii pot vedea în premiera Antitalent, pe 20 octombrie, de la 21:00, pe Antena 1.

Care sunt regulile emisiunii Antitalent, de la Antena 1

Antitalent este primul show ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu,de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

 

Citeşte şi:

 

Iubita lui Bittman, dezvăluiri despre cei trei băieţi. Cum se înţelege cu Alexandru, fiul cel mare

Andreea Marin nu vrea a patra nuntă: «Nu mai cred în acte». Uite ce frumos vorbește despre iubitul consul!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1