Diana Dumitrescu, primele declaraţii după nuntă: «A fost mai greu ca prima dată!»

diana.jpg

diana dumitrescu
Diana Dumitrescu a devenit doamna Boroi
Foto: arhivă personală

La cinci ani de la divorţul de Ducu Ion, actriţa Diana Dumitrescu s-a măritat pentru a doua oară, cu omul de afaceri Alin Boroi. Nunta a fost un eveniment discret la care vedeta a chemat doar prietenii apropiaţi şi familia. Evenimentul a fost loc weekend-ul trecut la Poiana Braşov, în pădure.

Diana Dumitrescu a devenit doamna Boroi, după o relaţie de câşţiva ani cu Alin. Discretă, actriţa nu a vorbit prea mult despre pasul pe care urma să-l facă. Ea a povestit că a discutat despre nuntă cu iubitul ei în urmă cu două săptămâni, moment în care s-au si decis să facă pasul cel mare.  

alin_si_diana.jpg

alin boroi diana dumitrescu nunta poiana brasov
Alin Boroi şi Diana Dumitrescu au făcut nunta într-o poiană
Foto: arhivă personală

"A fost emoţionant, obositor, cu bucurie, cu veselie, cu dans şi cu prieteni dragi. Am vrut să se întâmple totul în natură. Am avut şi vremea mea de partea noastră, deşi au dat câţiva stropi de ploaie. Am tremurat un pic la cununia religioasă. A fost în Poiana Braşov, în pădure. Ne-am hotărât să ne căsătorim în urmă cu două săptămâni. A fost foarte repede. Sunt foarte fericită. Nu mă aşteptam să fie atât de greu a doua oară, dar a fost mai greu ca prima dată. Am avut trei perechi de naşi. Nu sunt însărcinată. Mi-aş dori să fiu. Sper să se întâmple. Foarte puţine persoane au fost la nunta noastră. Damiliile noastre şi prietenii apropiaţi. Au fost 12 ore intense. A fost o seară pe care nu o să o uit toată viaţa. Mireasa nu s-a furat, pentru că nu am vrut. Am intrat la toaletă, iar hoţii au negociat bine cu Alin", a spus Diana Dumitrescu la "Agenţia Vip".

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu regizorul Ducu Ion. Cei doi au divorţat în 2013 după patru ani de mariaj şi şase ani de iubire. La scurt timp după divorţ, fostul soţ al Dianei şi-a refăcut viaţa amoroasă akături de actriţa Ioana Blaj, care i-a dăruit doi băieţi, şi cu care formează şi în prezent un cuplu.   

Loading...

Citește și