Cum și-a cucerit Victor Slav noua iubită! Raluca era într-o altă relație

victor-slav-noua-iubita-raluca-silea.jpg

victor slav
Victor Slav a consumat substanţe interzise şi apoi s-a urcat la volan
Foto: Instagram

Iată că ies la iveală noi detalii despre idila dintre Victor Slav și noua lui „cucerire”, bruneta Raluca Silea! Potrivit informațiilor apărute în presa autohtonă, flacăra dragostei dintre cei doi a început să ardă înainte ca tânăra să fie liberă din punct de vedere amoros, aceasta renunțând, se pare, la una dintre relațiile sale, de dragul prezentatorului TV. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

Se pare că zicala conform căreia dragostea te ia complet prin surprindere are și o bază reală! Cum ne aflăm în era tehnologiei și orice relație se poate înfiripa în prezent în mediul online, iubirea poate fi găsită mult mai ușor în zilele noastre, aflându-se adesea la doar un click distanță. Se vehiculează că acesta a fost și cazul celui mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, care și-ar fi început povestea de dragoste pe rețelele de socializare.

Victor Slav a confirmat recent că formează un cuplu cu Raluca Silea, zisă și „Bombardiera” datorită aspectului său fizic, și, chiar dacă acesta a susținut că se află momentan în faza de cunoaștere, cuplul și-a petrecut împreună sărbătorile de iarnă, după care a urmat și o vacanță în doi, în Budapesta. Cum tot mai multe persoane au observat apropierea dintre cei doi și idila lor a făcut și subiectul multor articole și emisiuni în spațiul media, surse din anturajul acestora au dezvăluit și modul în care „iubăreții” s-au cunoscut.

raluca-silea-2-iubita-victor-slav.jpg

Victor Slav și Raluca Silea și-au început relația pe rețelele de socializare
Foto: Arhivă personală

Cum s-a cunoscut Victor Slav cu actuala lui iubită

Se pare că relația lor a început în vara anului trecut, când Raluca și Victor se aflau în aceeași locație. S-au văzut și s-au plăcut! Singura problemă „morală” ar putea fi însă faptul că tânăra era deja într-o relație atunci când a început să-i facă ochi dulci prezentatorului TV pe rețelele de socializare.

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista Viva.

Se pare că deși relația dintre ei s-a creat doar un urmă cu câteva luni, Raluca își vede deja viitorul alături de Victor și își dorește chiar și un copil alături de acesta. „Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a mai afirmat aceeași sursă.
 

Loading...

Citește și

  • Deși Victor Slav se mândrește în prezent cu o nouă cucerire, se pare că nici măcar apropiații cuplului nu sunt de părere că această relație dintre prezentatorul TV și bruneta care este supranumită Raluca „Bombardiera” va ține foarte mult. În timp ce multe voci susțin că Raluca este „copia” serox a Biancăi, alte persoane sunt de părere că trecutul tinere ar putea fi un impediment în noua ei relație cu Victor Slav. Iată de ce!

  • După ce în spațiul media au tot circulat zvonuri potrivit cărora Victor Slav și-ar fi refăcut viața, prezentatorul TV a confirmat că se bucură în prezent de atenția unei noi domnișoare. Se pare că cei doi au început să pună bazele relației de câteva luni bune, însă au dorit să păstreze discreția în legătură cu acest subiect, dat fiind faptul că cei doi se află încă în perioada de cunoaștere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1