Cum se reface Anamaria Prodan după înmormântarea mamei

anamaria.jpg

anamaria prodan costuri inmormantare
Anamaria Prodan a făcut cheltuieli uriaşe pentru înmormântare şi parastas
Foto: Dorin Constanda

La patru zile de când și-a luat ”rămas bun” de la mama ei, Anamaria Prodan a apărut pentru prima dată în public. Impresara a făcut o vizită la celebrul stomatolog, medicul care i-a pus fațetele dentale de 15.000 de euro.

Îmbrăcată în doliu din cap până-n picioare, ochelari de soare, însă cu un mic zâmbet timid pe față. Așa a apărut în urmă cu câteva ore Anamaria Prodan, la o clinică de lux din centrul Bucureștiului, unde și-a făcut un cotrol la medicul ei stomatolog Yazan Aq. După cum se știe, la începutul anului impresara a apelat la specialistul în estetică dentară pentru a-și pune fațete pe toată dantura.

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan medic stomatolog
Anamaria Prodan şi medicul stomatolog care are grijă de dantura ei
Foto: arhivă personală

Întreaga operațiune a costat-o 15.000 de euro, și iată că din când în când trebuie să se prezinte la doctor pentru controale perioadice. Apariția vedetei în spațiul public se petrece la patru zile de la înmormântarea mamei sale Ionela Prodan, căreia i-a organizat funeralii de lux.

Regretata solistă s-a stins din viață luni (16 aprilie) la Spitalul Elias, iar joi (19 aprilie) a fost înmormântată la Cimitirul Bellu.   

 

Loading...

Citește și

  • Anamaria Prodan simte profund lipsa mamei sale, astfel că, a împărtășit cu prietenii ei virtuali, imagini de la nunta Ionelei Prodan. Imaginile o înfățișează pe mama Anamariei Prodan în biserică, alături de soțul ei, Traian Tănase în ziua în care au ales să se căsătorească.

  • ana maria prodan ionela prodan

    Clipe grele în familia Prodan-Reghecampf. Fiicele, ginerii și nepoții se roagă neîncetat pentru viața Ionelei Prodan, care de la începutul anului stă mai mult prin spitale, din cauza unei boli necruțătoare, care i-a afectat pancreasul. Ieri, după luni de durere înăbușită, Anamaria Prodan a cedat și a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

  • anamaria prodan anca savelio cimitir ionela prodan

    Anamaria Prodan s-a ocupat de toate pregătirile după ce mama ei a murit luni seara la Spitalul Elias. Cu sufletul sfâşiat de durere, impresara şi-a adunat ultimele forţe şi a pus la punct toate detaliile înmormântării şi ale parastasului. A reamenajt mormântul din cimitirul Bellu cu marmură neagră şi i-a chemat pe apropiaţii Ionelei Prodan la o masă de pomenire, pe care a dat-o la un restaurant de lux şi pe care a plătit-o din buzunar. Deşi a anunţat că doar apropiaţii şi familia vor lua parte la parastas, la uşa localului s-au strâns mai mulţi oameni, care o ştiau pe solistă doar de la televizor, şi care au cerut insistent să intre.

  • Familia, prietenii şi admiratorii şi-au luat adio şi au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost emblema muzicii populare olteneşti, Ionela Prodan. Un sobor de opt preoţi şi corul psaltic Tronos au oficiat ceremonia de înmormântare. Zeci de coroane de flori pentru solistă şi peste o mie de oameni s-au adunat la Cimitirul Bellu.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1