Funeralii de lux pentru Ionela Prodan. Cât o costă pe Anamaria înmormântarea mamei

anamaria_1.jpg

anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan
Anamaria Prodan s-a ocupat de funeralii
Foto: Dorin Constanda

Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

Înmormântarea Ionelei Prodan a fost organizată în cel mai mic detaliu de fiica ei, Anamaria Prodan, care a vrut ca mama ei să părăstească această lume ca o regină. Impresara a luat legătura cu mai mulţi interpreţi, care vor cânte doine de rămas bun. Momentele artistice vor spori şi mai mult starea de emoţie a familiei şi a celor care au cunoscut-o. În biserică, va cânta mama Elenei Ghoerghe, Mărioara Man Gheorghe, iar la mormânt o altă artistă celebră care va interpreta piese sensibile de despărţire.

mama_elena_gheorghe.jpg

mama elena ghoerghe marioara man
Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, va cânta în capelă
Foto: Dorin Constanda

"Drumul va fi presărat cu flori multe, cu muzică. Elisabeta Tihuţă va cânta muzică religioasă, va cânta un cântec care va sfâşia inimile tuturor, de despărţire. E un moment greu. Slujba va fi oficiată de 8 preoţi. Va cânta şi corul Patriarhiei”, a spus Elena Merişoreanu. 

sicriu_si_cruce.jpg

ionela prodan inmormantare sicriu cruce lemn
Sicriul a fost depus de marţi la capela Cimitirului Bellu
Foto: Dorin Constanda

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei până când ea şi-a dat ultima suflare. De luni seara, impresara nu mai are somn, şi pune la punct tot ce este necesar în astfel de momente. Ea a achitat firma de pompe funebre care s-a ocupat să depună trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan în sicriul alb şi să-l transporte de la spital la IML şi apoi la capelă cu aproximativ 7.000 de lei (1500 euro) şi meniul pentru cele aproximativ 170-200 de persoane care vor fi invitate la un restaurnat de lux din zona Ghencea cu 15.000 de euro (75 de euro/personă). La aperitiv, printre altele, invitaţii vor avea sushi şi alte delicatese culinare.

meniu.jpg

pomana ionela prodan
Pomana făcută la un restaurant de lux a fost bogată

 

Amenajarea locului de veci din cimitirul Bellu, realizat în totalitate de marmură neagră a costat 20.000 de euro. Solista va fi înmormântată lângă primul ei soţ, Traian Tănase. Coliva, colacii, prescura şi cele 24 pachetele ce vor fi împărţite sunt oferite gratuit de patroana unui cofetării cunoscute.

Ministerul Culturii şi cei din familie au înaintat Administraţiei Prezidenţiale o propunere de decorare post mortem a Ionelei Prodan cu Ordinul „Meritul Cultural”. Doar ca artistă a fost decorată în timpul vieţii cu meritul cultural în grad de comandor de către preşedintele Ion Iliescu. Şi a primit Crucea Naţională Serviciul Credincios clasa a 3-a pentru servicii excepţionale aduse ţării. Aşadar, preşedinţia a anunţat că nu mai poate acorda aceeaşi distincţie.

loading...
Loading...

Citește și

  • inmormantare ionela prodan

    Zi grea în familia Ionelei Prodan. Solista va fi condusă pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind oficiată cu uşile închise de un sobor de opt preoţi. Doar rudele, prietenii şi apropiaţii regretatei cântereţe au participat în biserică la funeraliile de la Cimitirul Bellu. Pentru restul oamenilor, strânşi ca la spectacol, impresara a instalat boxe în afara capelei ca slujba să fie ascultată de toţi credincioşii. Mama Anamariei Prodan va fi îngropată lângă primul ei soţ, Traian Tănase.

  • ionela prodan mormant cimitir bellu

    În ciuda durerii şi a oboselii acumuate în ultimele luni, Anamaria Prodan a găsit putere să se ocupe de toate cele necesare înmormântării Ionelei Prodan. Impresara a comandat colacii şi coliva care vor fi împărţire, conform obiceiului, s-a ocupat de funeralii şi de masa de la restaurant, dar şi de mormântul unde mama ei îşi va dormi somnul de veci. Ionela Prodan va fi înmormântată, joi, la Cimitirul Bellu, lângă primul ei soţ Traian Tănase.

  • ionela prodan ultima aniversare 70 de ani

    Puţini s-ar fi aşteptat în urmă cu 6 luni că aniversarea de 70 de ani din octombrie a Ionelei Prodan va fi ultima petrecere cu fast la care solista va participa. Deşi era bolnavă de atunci, semnele cancerului fiind prezente încă de acum un an şi jumătate, cântăreaţa se simţea perfect, era mai slabă cu 30 de kilograme, dar silueta nu o îngrijora! Ea a pus totul pe seama dietei şi a murit luni la Spitalul Elias fără să ştie de ce.

  • De parcă durerea pricinuită de pierderea mamei nu ar fi de ajuns, Anamaria Prodan mai are o piatră pe inimă. Azi, 19 aprilie, fix în ziua înmormântării, fiica ei, Rebecca, împlinește 19 ani. Dureroasa coincidență a dat-o peste cap pe impresară.