S-a întors din Grecia, dar îşi face iar bagajele. Unde pleacă Virgil Ianţu!

virgil_iantu.jpg

Virgil Iantu, fiica Virgil Iantu, vacanta vedete, Castiga Romania, TVR, vacanta Grecia
Virgil Ianţu şi fiica lui s-au numărat printre cei 16.743 de spectatori, care s-au aflat în tribune, la Salonic
foto: arhivă personală

Şarmantul prezentator de la TVR a petrecut câteva zile în Grecia, alături de familie, iar una dintre cele mai plăcute amintiri se leagă de momentul în care şi-a dus fiica pentru prima dată pe stadion. Pe 17 august, Virgil Ianţu (46 de ani) şi Jasmina (12 ani) au vizionat live partida Paok - Östersund (3-1), din Europa League, şi au fost bucuroşi pentru victoria echipei antrenate de Răzvan Lucescu.

Această escapadă l-a ajutat pe Ianţu să-şi încarce bateriile, pentru că îl aşteaptă un tur de forţă la serviciu. ”Câștigă România!”, emisiunea concurs de pe TVR 2, a dat startul preselecțiilor pentru cel de-al doilea sezon, iar Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii, pornește în caravană prin țară. ”Am format o echipă cu care pornesc în caravană. Pe lângă preselecțiile pentru <Câștigă România!>, toți cei ce vor veni la întâlnirea cu noi vor avea parte de surprize, sesiuni de autografe, concursuri și multe premii”, a mărturisit vedeta TVR. Caravana ”Câștigă România!” va face prima oprire pe 28 august, la Craiova. Începând cu ora 17.00, Virgil Ianțu îi așteaptă pe locuitorii Băniei la Electroputere Mall, pentru un concurs de cultura generală, cu întrebări legate de regiunea în care trăiesc. Va urma apoi o sesiune de autografe, iar de la 18.30 se dă startul preselecțiilor.

virgil_iantu_castiga_romania2.jpg

Virgil Iantu, fiica Virgil Iantu, vacanta vedete, Castiga Romania, TVR, vacanta Grecia
Virgil Ianţu pregăteşte sezonul al doilea al emisiunii "Câştigă România"
foto: TVR

Caravana își va continua drumul către Timișoara (29/08/2017, Iulius Mall), Cluj-Napoca (31/08/2017 Iulius Mall), Târgu Mureș (01/09/2017, Promenada Mall), Iași (03/09/2017, Pallas Mall).

Întors cu forțe proaspete din vacanță, Virgil Ianțu a anunțat și câteva modificări în formatul concursului de pe TVR 2. ”Sunt exigent și chiar dacă primul sezon ”Câștigă România!” a fost bine primit  de public, țintesc tot mai sus.  Pentru sezonul doi lucrăm la o grafică nouă, ce va fi mai modernă, dar și un nou generic. De muzică mă voi ocupa personal.  În general, cel de-al doilea sezon ”Câștigă România!” va fi mai dinamic și cu elemente noi. Este firesc ca după experiența acumulată să aducem  îmbunătățiri”, a adăugat prezentatorul.

Produs 100% românesc, emisiunea-concurs “Câştigă România!” este un format dezvoltat de Televiziunea Română împreună cu Zucchero Media și s-a bucurat încă de la debut de o largă audienţă la postul public de televiziune. Emisiunea a fost remarcată şi la nivel internațional, iar producţia prezentată de Virgil Ianțu a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiție care își va desemna premianţii în toamna acestui an.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1