Cum se apără Hannelore și Mirela după imaginile difuzate la Insula Iubirii

hannelore_mirela_insula_iubirii.jpg

hannelore mirela insula iubirii
Hannelore și Mirela au încheiat prietenia după ce s-au întors din Thailanda
Foto: arhivă personală

Fanii emisiunii "Insula Iubirii" au văzut în ediția de duminică, 2 decembrie, deznodământul în cazul concurenților Hannelore-Bogdan și Mirela-Ionuț. Chiar dacă părea că nu mai există cale de împăcare pentru cele două cupluri, iată că lucrurile s-au cam schimbat.

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit, iar Mirela, chiar dacă a susținut că-și dorește o relație cu ispita Mircea, i-a declarat dragostea și dorința de împăcare lui Ionuț chiar în camera care i-a adăpostit pentru 24 de ore. 

mirela ionut insula iubirii

 

Odată cu difuzarea imaginilor de la Bonfire-ul final, fanii emisiunii au ieșit la atac pe rețelele sociale și au judecat acțiunile concurenților, în special apropierea lui Hannelore de ispita Andi și apropierea Mirelei de Ionuț. Acesta din urmă nu a vrut-o înapoi pe Mirela, ci a acceptat propunerea emisiunii de a intra ca ispită în sezonul următor.

hannelore_bogdan_nunta.jpg

hannelore bogdan nunta
Hannelore și Bogdan s-au căsătorit acum șapte luni
Foto: Facebook / Alexandru Ionesi

 

Cele două concurente s-au apărat tot pe rețelele sociale, unde au publicat mesaje prin care și-au motivat gesturile (cazul Mirelei) sau au pus totul pe seama felului în care a fost montată emisiunea și al lucrurilor pe care producătorii au decis să le arate la tv (cazul lui Hannelore).

Mesajul Mirelei de la "Insula Iubirii"

mirela_insula_iubirii.jpg

mirela insula iubirii
Mirela a încercat să-l recucerească pe Ionuț
Foto: arhivă personală

 

"După o noapte în care am citit și m-am lăsat afectată de cuvintele unora dintre voi, am decis să clarific niște lucruri cu voi. Eu, când am spus că atunci când iubesc un om îl iubesc cu toată ființa mea, așa este. Nu, nu am vrut să îi întorc cuvintele lui Ionuț la Bonfire, pentru că așa sunt eu, nu îmi place să mă cert, mai ales când o țară întreagă va vedea imaginile. Și nu, nu am putut șterge relația mea cu Ionuț în câteva minute, pentru că la mijloc au fost sentimente puternice, cel puțin din partea mea. Am zis ca voi fi mai puternică, că voi fi o altă Mirela, dar nu s-a întamplat peste noapte. A fost un proces natural, în care sentimentele mele au avut nevoie de timp să se adapteze noului curs. Da, puteam să mă folosesc de Mircea să trec peste mai ușor, dar nu așa sunt eu. Nu sunt falsă și niciodată nu voi fi. Ce ați văzut aseară ați văzut-o pe Mirela la începutul schimbării ei, ați văzut o Mirela care încă era confuză de lucrurile ce i s-au întâmplat. Încercați să treceți fiecare acțiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cât de repede ați fi trecut peste o relație în care ați iubit din tot sufletul, chiar dacă ați fost răniți?", a scris Mirela, ca răspuns la criticile aduse de fanii emisiunii.

Mesajul lui Hannelore de la "Insula Iubirii"

hannelore.jpg

hannelore
Hannelore dă vina pe emisiune pentru felul în care a fost prezentată publicului
Foto: arhivă personală

 

"Vă rog să realizați că emisiunea este montată ulterior filmărilor... și în cazul meu a fost tendențios montată în așa fel încât lumea să înțeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate! Și asta pentru că am refuzat să le fac jocul, și respectiv dorința lor de audientă și apetitul pentru scandal. Eu, păstrându-mi poziția de integritate fizică și comportamentală, am deranjat... și montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumină proastă! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri și supoziții, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în asa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat de fapt! Încercați să înțelegeți că din cauza ‘nesupunerii’ mele cerințelor acestei emisiuni, am ajuns victima unui montaj murdar și defăimător mie!  (Mesajul pe brățară a fost altul, faza cu plapuma a fost diferită decât cum s-a dat.) Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia ca unii oameni nu știu ce înseamnă unele cuvinte și nu știu când sau cu ce să le asocieze.
Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc celor care cred în mine și care îmi sunt alături", a scris și Hannelore pe Facebook.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1