Cum s-a consolat Oana Zăvoranu după ce și-a pierdut motanul!

oana-zavoranu-adoptie-caine-pisica.jpg

Cum s-a consolat Oana Zăvoranu după ce i-a murit motanul preferat
Foto Instagram

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale și ține enorm la „prietenii blănoși” pe care îi are acasă. Fiind cunoscută drept o admiratoare înrăită a pisicilor, Oana a suferit foarte mult atunci când unul dintre motanii pe care îi iubea s-a stins din viață, răpus de o boală cumplită. Pentru a mai uita de tristul eveniment, vedeta a ales să primească în casă un nou membru al familiei. Iată despre ce este vorba!

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au primit în casa lor un nou membru al familiei. Pentru a trece mai ușor peste moartea unuia dintre motanii săi preferați, pe care s-a luptat să-l țină în viață prin tratamente scumpe, Oana s-a gândit că un alt animal de companie ar fi rețeta perfectă pentru fericire.

Fiind cunoscută drept o mare iubitoare de animale, Oana participând și la evenimente de genul, vedeta a ales să adopte alte două animăluțe fără stăpân. Este vorba, bineînțeles, despre un pui de pisică și, în mod surprinzător, și un câine. Oana a dezvăluit că pisicuța îi amintește de motanul ei preferat care s-a stins din viață, Muffin (brioșă n.r), iar câinele a fost luat de la „un iubitor de animale care l-a salvat” și a întrebat-o pe vedetă dacă nu vrea să-l păstreze. Oanei i-a mai murit un motan, pe care a decis să-l împăieze.

oana-zavoranu-caine.jpg

Oana Zăvoranu a adoptat un câine
Foto Instagram

Oana Zăvoranu a adoptat un câine

După ce în ultima perioadă Oana a adoptat mai multe pisici, vedeta a decis că este vremea și pentru un alt animal de companie. Vedeta le-a făcut cunoștință prietenilor ei virtuali cu câinele pe care l-a adoptat, pe nume Jack. 

„Numele meu este Jack! Jack este cățtelul nostru luat de la un iubitor de animale care l-a salvat și ne-a întrebat pe noi dacă vrem să îl luăm! Am zis DA, și acum avem și un cățel. Nu e de rasă, însă este special și haios. Este super iubitor, prietenos și fericit. Mâine îi luăm lesă, zgardă și jucării, apoi mergem la SPA să ne alintăm. Te iubim Jack! Bine ai venit în noua ta casă”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unui filmuleț în care apărea noul membru al familiei, câinele ei, Jack. 

oana-zavoranu-pisica.jpg

Oana a adoptat și o pisicuță care îi amintește de motanul ei care a murit
Foto Instagram

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de pisici

După ce și-a pierdut unul dintre motanii preferați, Oana nu a putut rezista tentației și, pe lângă cățelușul adoptat, a decis să-i ofere adăpost și unui pui de pisică, pe care a denumit-o Mimi. Vedeta a dezvăluit că pisicuța îi amintește de Muffin. „Asa arata Mimi inainte sa ajunga acasa la parintii si fratiorii ei care o iubesc mult. Nu am rezistat acestor poze. Din pacate, Mimi este surda, dar asta nu o face mai putin printesa! Bine ai venit acasa! Imi amintesti putin de Muffin al meu”, a scris Oana pe contul personal de Instagram. 

Loading...

Citește și

  • tomer şi lena s-au casatorit

    Tomer a uitat-o definitiv pe Oana Zăvoranu. Medicul israelian care în urmă cu doar câţiva ani stătea prin România de dragul vedetei noastre s-a însurat şi este foarte fericit. Ceremonia a avut loc vineri seara, iar mireasa a arătat fabulos.

  • tomer se insoara cu alta femeie dupa ce a fost cu oana zavoranu

    Medicul israelian, care era în stare în urmă cu patru ani să-şi pună capăt zilelor din dragoste pentru Oana Zăvoranu, şi-a găsit liniştea în plan amoros. Tomer, tânărul cu care vedeta noastră a bifat o relaţie pasageră după divorţul de Pepe, se pregăteşte de însurătoare. El are o relaţie serioasă de mai mulţi ani cu o tânără de la el din ţară cu care urmează să-şi unească destinele în mai puţin de o săptămână.