Şocant! Primele imagini cu motanul împăiat al Oanei Zăvoranu

motan.jpg

marty impaiat oana zavoranu
Oana şi Marty, motanul pe care l-a împăiat ca să nu se despartă niciodată de el
Foto: arhivă personală

Nu a suportat să fie departe de motanul ei, aşa că Oana Zăvoranu a luat o decizie care i-a şocat pe cei care o cunosc. Bruneta a cerut ca Marty să fie împăiat, iar la doi ani de la moartea acestuia, actriţa a dat publicităţii primele imagini cu el.

Oana Zăvoranu (44 de ani) a fost devastată atunci când şi-a găsit motanul fără suflare. Vedeta a povestit că a suferit un adevărat şoc după 18 ani în care pisoiul i-a fost un adevărat prieten. Ea nu a putut trece peste moartea lui Marty, căruia îi fpcuse cont de socializare şi îl trata regeşte. Actriţa l-a îngropat iniţial în cimitirul Eternitatea, dar a decis o zi mai târziu să meargă la Muzeul Antipa şi să-l împăieze. La doi ani de la moartea lui Marty, Oana a dat publicităţii primele imagini cu motanul, iar din poze, doar cine nu ştie ce s-a întâmplat, poate să-şi dea seama că motanul nu este viu.

marty.jpg

marty impaiat oana zavoranu
Vedeta s-a fotografiat cu motanul ei pe care l-a iubit enorm
Foto: arhivă personală

"Da, Marty al meu, este în fiecare clipă lângă mama lui care l-a adorat, chiar şi dincolo de moarte! Acasă este casa lui şi oriunde voi pleca eu, el o sa fie cu mine! Precizez că în această fotografie Marty al meu nu mai este în viaţă. Multumesc, Răzvan Tănăsescu că i-ai fost cel mai bun medic 15 ani, că l-ai iubit enorm şi că mi-ai spus ce să fac ca să îl pot avea pentru totdeauna cu mine!", a notat Oana Zăvoranu.

Vedeta povestea cu aproape două săptămâni în urmă că nu a suportat gândul să-l lase în cimitir.  

„L-am împăiat pe Marty. Nu am putut niciodată să-l îngrop. Marty într-o poză de Crăciun e pe o perniţă, în pat şi lumea crede că e viu, dar nu, el este împăiat. Se cheamă taxidermie, ce am făcut eu. În momentul în care a murit Mary, am fost într-un şoc total, am înnebunit. Cea mai mare tragedie a fost că l-am găsit eu mort. L-am dus la cimitir la Eternitatea, a plouat, l-am dezgropat a doua zi şi m-am rugat de omul ăsta să mi-l împăieze, i-am spus că eu nu pot să nu-i mai văd blăniţa vreodată, ochişorii, aşa că mi l-a împăiat”, spunea bruneta la Antena 1. 

Loading...

Citește și

  • zavo si marty

    Oana Zăvoranu este în lacrimi după ce motanul ei, Marty, motanul divei a murit luni, 17 august. Îndurerată peste măsură, vedeta a comunicat trista veste prin intermediul paginii personale de Facebook, unde şi-a luat rămas bun de la cel care i-a fost alături mai bine de 18 ani.

  • oana zavoranu, marty, inlocuitor, motan nou

    După aproape două luni de căutări, Oana Zăvoranu i-a găsit înlocuitor motanului ei Marty Mustăciosul. Bruneta a apelat la fani şi a reuşit din sutele de mesaje să dea peste o familie de crescători din Italia care să-i ofere ceea ce căuta. Actriţa şi-a ales două exemplare din aceeaşi rasă pe care se va duce personal să le ia din străinătate.

  • oana zavoranu motan mike boala rara medici rmn

    Boala gravă de care suferă noul ei motan, Mike, a dărâmat-o pe Oana Zăvoranu. Bruneta, care abia i-a găsit înlocuitor lui Marty, primul ei pisoi, a ajuns la capătul puterilor când a aflat că felina nu mai poate să stea în picioare. Vedeta l-a programat la analize amănunţite şi înceracă acum să-l salveze de la moarte.

  • Oana Zăvoranu este distrusă de durere după ce motanul ei, Marty, a murit luni (17 august). Bruneta a publicat un nou mesaj pe pagina ei de Facebook în care o acuză pe mama ei moartă, Marioara, că i-a vrut mereu rău pisicului şi că decesul lui Marty nu a fost întâmplare.