Cum a reacționat Adriana Trandafir când a aflat că e înfiată. Avea 50 de ani și șocul a fost mare

adriana_trandafir_1.jpg

Adriana Trandafir, o femeie superbă, la orice vârstă
foto: arhivă personală

Adriana Trandafir, care a împlinit 65 de ani pe 26 aprilie, a rememorat bucăți impresionante din viața ei. Actrița a avut un șoc atunci când a aflat că a fost înfiată. Vestea a primit-o foarte târziu, abia la vârsta de 50 de ani.

Adriana Trandafir, în vârstă de 65 ani, concurentă la show-ul "Te cunosc de undeva" (Antena 1), a fost înfiată pe când era copil, de o soră de-a mamei sale. A aflat acest lucru abia pe la vârsta de 50 ani și a fost șocată de această veste.
"După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a povestit Adriana Trandafir, într-un interviu pentru Antena 3.

A aflat că e înfiată de la unul dintre frații ei

Actrița a aflat că a fost adoptată de la unul dintre frații ei. Înainte ca mama sa biologică să moară, a spus tot adevărul. „Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei - doi - erau, de fapt, frații mei. Când m-a sunat fratele meu, aveam vreo 50 de ani, mă pregăteam să ies în oraș. <Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș>", a povestit actrița. 

1-romica-tociu-adriana-trandafir-te-cunosc-de-undeva-2020_1.jpg

Adriana Trandafir și Romică Țociu fac echipă la “Te cunosc de undeva”

Adriana Trandafir a împlinit 65 ani pe 26 aprilie. Ce urare și-a făcut

Îndrăgita actriță a împlinit 65 de ani și și și-a făcut singură o urare. "Îmi fac singură o urare / Că de când cu pandemia / S-a schimbat “coregrafia”. / Adriana, dragă mea, /Luptă și nu te lasa /Să te ajungă fricile /Să te îngroape grijile! /Viața ți le-a dat pe toate /Rele, bune, cât se poate./ Carieră, 2 copii, /Studenți și prieteni mii, /Iubire și sănătate,/ Casă cu grădina-n spate,/ Necazuri și mici belele,/ Și nopți cu privirea-n stele,/ Pensie mică, dar este,/ Călătorii de poveste,/ Cinci cărți scrise – de gătit,/ Turnee fără sfârșit,/ Ai școală particulară, de dezvoltare personală/ Prin teatru dar și prin joc./ Un destin plin de noroc!/ Ai de toate…Ce ai mai vrea,/ Ție Dumnezeu să-ți dea?/ Bucură-te, râzi cu viață/ Și-ai putere dimineață/ Să-i mulțumeșți celui de sus/ Pentru tot ce ți-a “propus”!/ Dar să nu lași garda jos!/ Fii la lume de folos!/ Trăiește simplu în pace!/ Fiindcă, Dumnezeu aude/ Și glasul celui care tace!”, a scris actrița pe contul personal de Facebook. Actrița are o fată superbă de 21 ani, Maria Speranța. 

Citește și:

Adriana Trandafir împlinește 65 de ani! Care este cea mai mare realizare a actriței

Ce viață plină de necazuri a avut Adriana Trandafir

Loading...