Ce viață plină de necazuri a avut Adriana Trandafir

adriana-trandafir.jpg

Adriana Trandafir, care de 35 de ani fumează doar la teatru, în rolul Mariei Tănase, spune că legea antifumat îi nenoroceşte pe actori

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Viaţa Adrianei Trandafir (61 de ani) nu a fost numai lapte şi miere. Celebra actriță a suferit enorm când primul soț a câștigat custodia băiatului lor, Ștefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar șapte anișori. Mai grav este că bărbatul a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei. Click! vă prezintă, în premieră, fotografii cu Adriana și cu cei doi copii ai ei.

Apropiații ei ne-au povestit despre drama prin care a trecut artista: ”Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”.

Însă între timp, Adriana s-a recăsătorit şi a mai făcut un copil, pe Maria Speranţa, care acum se apropie de vârsta majoratului. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită”, ne-a spus aceeaşi sursă.

Deși a ieşit la pensie de la Teatrul ”Constantin Tănase” , artista are solicitări pe bandă, participând la producţiile “Te cunosc de undeva”, “Vacanţă de patru stele”, iar în prezent o vedeți în serialul “Fructul oprit”.  Adriana Trandafir ar fi vrut ca măcar unul dintre copii să-i calce pe urme, însă iată că ei au ales alte meserii. Ştefan este avocat şi profesor, iar Maria va urma în curând o Facultate de management și marketing. Cât despre noul ei rol, cel din “Fructul oprit”, actriţa spune că personajul Linei este unul carismatic.

“Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer. Cred că toată lumea își dorește să participe la secvențele noastre, pentru că aici nu sunt drame și, dacă sunt, se încheie în notă comică, se mănâncă, se gătește. Într-o secvență, din primul episod, când noi trebuia să facem o ciorbă, noi chiar am făcut ciorba aia, și am mâncat-o cu toată echipa de filmare. Adică, lucrurile au fost reale. Și sarmalele, și clătitele. Bucătăria este locul unde lumea se adună, unde lumea este în sfârșit împreună, cu bune, cu rele, totul se discută, totul se rezolvă. Aici se dau sfaturi, aici au loc urzeli, aici se petrec disperările, dramele și fericirile, aici, în simpla noastră bucătărie, într-un loc în care toată lumea se simte bine”, a dezvăluit Adriana Trandafir. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5