Andreea Bălan și George Burcea, divorț inevitabil? Ce spune nașul Temișan despre problemele finilor

andreea-balan-george-burcea-divort.jpg

andreea balan george burcea aurelian temisan si monica davidescu la nunta
Andreea Bălan și George Burcea au făcut cununia religioasă pe 15 septembrie 2019. Au fost nașiți de Aurelian Temișan și Monica Davidescu
foto: Click!

Săptămâna aceasta, știrile despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea au ținut prima pagină a ziarelor. Așa cum era normal, nașul cuplului, Aurelian Temișan, cel care i-a condus la altar, alături de soția sa, actrița Monica Davidescu, întrebat fiind care este adevărul despre finii lor, și-a expus punctul de vedere pe rețelele sociale. Afectat de situația prin care trec finii lui, Temi nu a ascuns adevărul sub preș, dar nici nu a oferit detalii din intimitatea celor doi.

Aurelian Temișan a postat pe Facebook un mesaj în care își exprimă sprijinul pentru finii lui, mesaj care lasă însă loc de interpretări, ceea ce ne duce cu gândul că zvonurile lansate despre neînțelegerile dintre Andreea Bălan și George Burcea, dar și cele legate de divorț, ar fi adevărate.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu reprezintă unul dintre cele mai închegate cupluri de la noi, fiind de 25 de ani împreună. Andreea Bălan și George Burcea ar avea astfel ce învăța de la nașii lor de cununie, «daca ar renunța la orgoliile inutile» și dacă ar vrea să facă pace atunci când e război. 

Ce spune nașul Temișan despre finii Andreea Bălan și George Burcea

«Salutare oameni dragi, cunoscuți, necunoscuți, apropiați, prieteni virtuali, Prieteni... Vreau să lămuresc niște nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private,  chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri, ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine... nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța. Mie nu mi-ar plăcea să îmi între cineva în casă și să îmi spună  cum sa imi mut mobila, darămite cum să îmi trăiesc viața. Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar... până aici. Punându-le în Sfântă Biserică cununiile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a «profita» de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fete, au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună. 

Eu cred că, în general în viață, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie  evident ă, cred că lucrurile nu ar mai degenera. 

În concluzie, dragi cititori, haideți să nu judecăm și să nu tragem concluzii. Haideți să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea și George ca artiști și să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalității.

Îi pup, îi îmbrățișez, le apreciez enorm muncă în tot ce fac bun și aștept să le citesc din nou în ochi și în suflet emoția pe care o aveau atunci, în fața preotului, când și-au dedicat și declarat iubirea», a postat Temișan pe pagina lui de Facebook.

Cântăreața este o familistă convinsă! Și-a dorit mereu familie și copii!

Andreea Bălan este o familistă convinsă, asta știu toți prietenii și apropiații vedetei. Artista și-a dorit dintotdeauna o familie și copii și chiar se aud unele zvonuri care spun că ea nu s-a căsătorit în septembrie 2019 ca să divorțeze în luna februarie 2020. A fost întotdeauna o femeie responsabilă și cu capul pe umeri care a muncit pentru tot ceea ce are astăzi, iar familia este în acest moment cel mai important lucru pentru ea.  

andreea-balan-nunta.jpg

Andreea Bălan și George Burcea, la cununia civilă
Foto: Facebook

Au făcut o nuntă ca-n paradis anul trecut, pe 15 septembrie

Anul trecut, pe 15 septembrie, Andreea Bălan a pășit în biserică, la altar, alături de alesul ei, actorul George Burcea, pentru a se căsători religios, dar și pentru a o boteza pe mezina familiei, cea de-a doua fetiță a vedetei, Clara Maria. Nuntă și botez în Paradis s-a numit mult așteptatul eveniment, iar nașii au fost aleși pe sprânceană, unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, de la care proaspeții miri chiar au multe de învățat.

Fericirea s-a citit în ochii și pe chipul Andreei Balan atunci iar nunta a fost una ca în povești. Înainte de nunta oficială din București, Andreea Bălan și George Burcea au mers în America, acolo unde au îmbrăcat hainele de mire și  mireasă, în Los Angeles și s-au căsătorit prima dată, pe o plajă superbă, căsătoria fiind oficiată de un pastor. Ulterior, aceasta s-a dovedit a fi nulă, chiar dacă de atunci cei doi au început să se considere «pe bune» soț și soție.

a42-neata-4.jpg

A doua naștere i-a adus complicații grave

A făcut stop cardio-respirator la a doua naștere

Anul trecut, pe 4 martie, Andreea Bălan a născut-o pe Clara Maria, cea de-a doua fetiță pe care o are cu actorul George Burcea. Nașterea a avut loc prin cezariană iar în timpul operației artista a trecut prin momente dificile. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii au reușit cu succes să o stabilizeze și să îi salveze viața.  Pe durata momentelor critice, soțul vedetei, George Burcea, i-a fost alături. Cuplul mai are o fetiță, Ella Maya, pe care Andreea Bălan a adus-o pe lume pe data de 9 octombrie 2016.

Citește și:

George Burcea, soțul Andreei Bălan, copilărie de coșmar: «Tata ne bătea și pe mine, și pe mama, era tare violent»

Cum arată în realitate Andreea Bălan după problemele de la naştere. Uite cum am surprins-o

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1