Cum mai arată Nicoleta Luciu după ce s-a retras la Miercurea Ciuc. A rămas dependentă de tratamente cosmetice

14_6-col-luciu.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu s-a distanțat de lumea mondenă

Nicoletei Luciu are 38 de ani dar știe să fenteze trecerea timpului, devenind practic obsedată de tratamentele cosmetice. Fosta vedetă tv a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie și, deși locuiește la Miercurea Ciuc, ea rămâne dependentă de tratamentele cosmetice , care a ajută să fie o adevărată sexy-mama. Fotografiile postate de ea pe conturile sociale vorbesc de la sine.

Nicoleta Luciu arată impecabil deși are patru copii, clasându-se pe unul dintre primele locuri în topul celor mai sexy mămici de pe plaiurile noastre dâmbovițene. Senzuala mămică merge periodic la sala de sport, de unde își postează fotografii: “În 50 de minute de antrenament se ard între 600 și 800 Kcal!”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul imaginii postate pe conturile sociale.

Nicoleta Luciu, tratament cu acid hialuronic

 Dar Nicoleta Luciu a pășit, în urmă cu două zile, și în cabinetul medicului estetician, pentru un tratament cosmetic cu acid hialuronic: “Super, o doamnă superbă! Îmi place că te întreții. Ești foarte frumoasă, să ai grijă tot timpul de tine! Succes în toate!”, “Frumoasă ca întotdeauna”, “Bravo ție, este bine că te îngrijești, așa trebuie să facă toate femeile”, sunt doar câteva mesaje primite de divă din partea fanilor.

nicoleta_luciu_slabit.jpg

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu, bucuroasă că arde caloriile în plus

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au patru copii: tripleții Kim, Karoly și Kevin, în vârstă de 7 ani, și Zsolt jr., de 10 ani. Toți fac sport și  conversează lejer și în maghiară și în engleză.  Nicoleta Luciu a decis să renunțe la viața mondenă în urmă cu cinci ani, părăsind Bucureștiul și mutându-se la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului ei, acolo unde Zsolt deține afaceri imobiliare.

nicoleta_luciu_estetian.png

nicoleta luciu
Nicoleta Luciu a rămas dependentă de tratamentele esteticienilor

Nicoleta a menționat însă că îi lipsesc evenimentele mondene, dar și lumea televiziunii, care i-a adus celebritatea. Ea a fost, înainte de a deveni mămică, vedeta cu cei mai mari sâni naturali, iar după ce a născut și-a pus implant mamar. În 2015  a renunțat la silicoane din cauza căruia a avut dureri atroce de spate.

Citește și:

Pentru ce se pregăteşte Nicoleta Luciu? Şi-a făcut o serie de intervenţii estetice

Ce simpatici sunt tripleţii Nicoletei Luciu! Kevin, Karoly şi Kim au 7 ani

 

Loading...

Citește și

  • De câţiva ani, Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor. S-a mutat la Miercurea-Ciuc şi se ocupă de familia ei, iar uneori mai apare pe reţelele sociale pentru a se lăuda cu câte-o intervenţie estetică. De curând, bruneta a trecut şi pe la cabinetul medicului stomatolog pentru alungirea dinţilor, cu 2,5 milimetri.

  • nicoleta luciu operatii estetice

    Nicoleta Luciu a devenit o pesoană scumpă la vedere, cel puţin în cercurile mondene, de unde până nu demult era nelipsită. De când s-a mutat însă la Miercurea Ciuc, vedeta mai vine doar ocazional la Bucureşti şi atunci pentru a-şi face mici retuşuri în cabinetul medicului estetician. Săptămâna trecută, bruneta i-a făcut o astfel de vizită medicului ei, Călin Doboş, la care a petrecut de data aceasta ceva mai mult timp decât de obicei.