Cum era să rateze Adrian Văncică rolul Celentano din «Las Fierbinți». La un pas să ajungă la Antena 1

celentano-las-fierbinti_copy.jpg

Adrian Văncică (43 de ani)

Îndrăgitul actor Adrian Văncică (43 de ani) era cât pe ce să nu fie bețivul Celentano din “Las Fierbinți” și să accepte oferta de a juca în “Narcisa sălbatică”.

Vedeta a povestit cum a fost căutat de echipa serialului și i s-a făcut oferta producției de la PRO TV și cum au decurs întâlnirile și negocierile.

“La viața mea am dat multe casting-uri (probe pentru roluri). Așa e normal, că d-aia m-am făcut actor, și o să dau castinguri toată viața, c-așa-i în tenis. «Las Fierbinți» e un proiect în care eu nu am fost de la început. Se făcuse un episod pilot și după ceva timp, doi ani parcă, PRO TV a hotărât să facă serialul. Mimi Brănescu a devenit scenaristul serialului, iar partitura bețivului era inițial dată lui Mărgineanu, băiat bun, talentat, cu farmec, dar cu limite în actorie că de, nu e meseria lui. Cineva în discuțiile de producție a zis, dar totuși să joci un bețiv nu e ușor nici pentru un actor, hai să mai căutăm", povestește Adrian Văncică pe blog-ul său.

A fost la un pas să ajungă la concurență, la Antena 1

"Cu ceva timp în urmă făcusem cu Media Pro un scurtmetraj pe care nu l-am văzut, dar despre care am auzit că a ieșit bine («Bora Bora»), în care am avut acolo un rol mic, un jandarm. Andrei Boncea l-a văzut și nu știu de ce a rămas cu mine în cap. În vremea asta eu eram în discuții cu producătorii telenovelei «Narcisa Sălbatică» de pe Antena 1, aveau pentru mine un rol în seria nouă, fără castinguri, fără nimic, mă știau bine. Și mă sună Mimi: «Ce faci? – Uite pe la Antena 1 la niște discuții. – Vezi ce discuți pe acolo că o să te sune de la PRO.  – Păi să mă sune. – Bine, pa!» A doua zi mă cheamă Boncea. Am văzut câteva imagini din pilot, am aflat distribuția, că se vor filma 12-13 episoade și că o să scrie Mimi. Tu o să ai de făcut un bețiv. Ce să fac eu acuma? La bani ieșeam mai bine la A 1 pentru că erau episoade mai multe, la PRO scria Mimi, știam o parte dintre actori și aveam încredere în ei… la A 1 telenovelă, la Pro comedie… ce mai e de gândit? Pro. Și am ales bine“, a povestit Adrian Văncică pe propriul blog

Citește și:

La casa lui Celentano din Fierbinţi se strânge lumea ca la urs

Ce familie superbă are Celentano din Las Fierbinţi! Cu ce se ocupă soţia lui

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Adrian Văncică a devenit celebru cu rolul lui Celentano din "Las Fierbinţi", dar a avut de tras la începutul carierei. Actorul de 40 de ani a muncit pe brânci în Coreea de Sud, unde a fost clovn. Nu e singura vedetă din serialul Pro TV care a fost greu încercat însă. Mihai Bobonete, Mirela Oprişor şi Cuzin Toma au avut şi ei meserii la care nimeni nu s-ar fi aşeptat, pe vremea când erau tineri şi la început de drum.

  • in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti

    Fanii serialului “Las Fierbinţi”, care va reveni la PRO TV din 27 februarie, îl ştiu deja bine pe simpaticul Celentano, dar mai puțin pe soția lui din viața reală. Aceasta i-a fost colegă lui Adrian Văncică (Celentano) pe platourile de filmare ale peliculei “Scurtcircuit”, care a avut avanpremiera miercuri, 21 februarie, la Cinema Pro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1