Ce familie superbă are Celentano din Las Fierbinţi! Cu ce se ocupă soţia lui

14-v-ok-adrian-vancica-elena-familie-copii-4.jpg

Actorul şi soţia lui, pe vremea când fetiţele lor erau mici

Adrian Văncică, alias Celentano din „Las Fierbinţi” (PRO TV), a sărbătorit ieri în linişte, alături de familie, împlinirea a 42 de ani. „Azi nu muncesc. Mă las surprins”, a spus actorul care de ziua lui a făcut exact ca personajul lui din serial, adică nimic. „Vreau linişte”, a spus pentru Click! actorul de la Teatrul Notarra.

O ţară întreagă îl ştie pe Celentano din serialul „Las Fierbinţi”, însă mai puţini îl cunosc cu adevărat pe Adrian Văncică, actorul care îi dă viaţă de 15 sezoane celui mai îndrăgit personaj tv. Chiar dacă ziua lui a picat luni, actorul şi-a luat liber.

vancica_familie.jpg

adrian vancica familie
Adrian Văncică se relaxează cel mai bine alături de familie
Foto: arhivă personală

 

„Aştept să fiu surprins, e surpriză şi pentru mine ce se va întâmpla. Nu am filmări, nu joc la Nottara. Stau liniştit acasă şi voi vedea ce se va întâmpla. Fetele mele, Thea şi Mara, m-au sărbătorit cu tort şi şampanie pentru copii. Şi mi-au mai făcut ele câteva cadouri speciale”, ne-a povestit actorul, care nu doreşte să îşi afişeze copiii. „Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele demult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus actorul. De ziua lui, Văncică vrea „linişte pentru că e prea multă agitaţie în lumea asta”.

14-v-ok-celentano-las-fierbinti.jpg

Adrian Văncică a început să filmeze serialul de la PRO TV în 2012

 

„Nu neapărat singurătate, ci linişte, oamenii să nu se mai enerveze aşa de repede, din nimicuri”, ne-a mai povestit actorul. Spre deosebire de personajul Celentano, Adrian Văncică are o familie frumoasă şi o soţie specializată în film.

adrian_vancica.jpg

adrian vancica familie
Adrian Văncică are o familie frumoasă şi o soţie specializată în film
Foto: arhivă personală

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu. Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre”, ne-a povestit Văncică la premiera filmului „Scurtcircuit”. El continuă să joace la Teatrul Nottara şi să filmeze în „Las Fierbinţi”, însă când mai apare câte o ofertă de film, nu zice nu.

Loading...

Citește și

  • celentano si firicel din las fierbinti

    1 Martie este o zi norocoasă pentru producătorii „Las Fierbinţi”, serial lansat în urmă cu șapte ani, la PRO TV. Actorii, toți numai unul și unul, plini de umor, dau culoare comediei care a detronat cam toate producțiile tv rivale. Distribuția a suferit câteva modificări, de-a lungul vremii. Unii artiști au plecat, dar au și revenit, după o scurtă pauză, semn că amuzantul scenariu dă dependență.

  • las fierbinti

    Atmosfera familială din serialul “Las Fierbinţi” pare să nu mai fie la fel în ultima perioadă. Deşi toată lumea spune că la filmări este numai “lapte şi miere” şi că sunt ca o familie, s-ar părea că lucrurile nu prea mai stau la fel între Mihai Bobonete şi Costi Diţă, cei care îi interpretează pe cârciumarul Bobiţă şi pe Geani.