Cum arată Raluca, singura femeie care i-a dăruit un copil lui Marcel Toader. Nu s-a dezlipit de sicriu

marcel-toader-inmormantare-constanta_29.jpg

marcel toader inmormantare
Marcel Toader a fost înmormântat pe 7 august, la Cumpăna, Constanța
foto: Sânziana Ionescu / Adevărul

Viața amoroasă a lui Marcel Toader a fost mereu pe tapetul știrilor mondene, iar femeile care i-au fost soții sau iubite nu au avut întotdeanuna cuvinte de laudă la adresa lui. Controversele și scandalurile sunt deja cunoscute, însă există o femeie care nu l-a vorbit niciodată de rău, care nu s-a expus public și care, acum, pe ultimul drum al lui Marcel, a fost singura dintre soții care i-a stat la căpătâi. Este vorba despre Raluca, mama lui Maximilian.

Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum azi, 7 august, la Constanța. Slujba de înmormântare a avut loc la capela Cimitirului Central din Constanța, după care cortegiul funerar a plecat spre localitatea Cumpăna, unde familia avea loc de veci și unde afaceristul își va dormi somnul de veci alături de tatăl și de bunica lui. De toate orânduielile s-au ocupat exemplar Rădița Toader, mama îndurerată, Maximilian, fiul de 22 de ani al lui Marcel, și Raluca, fosta soție, singura femeie care l-a făcut tată pe regretatul afacerist.

Raluca, singura dintre fostele soții care a venit la înmormântare

De altfel, tot azi, la înmormântare, rudele au lămurit și povestea care a circulat ani buni în presă, anume că Marcel ar fi fost căsătorit cu o franțuzoaică. "E româncă, o cheamă Raluca, dar s-au cunoscut în Franța. De aceea i-a rămas așa, că ar franțuzoaică. Este o femeie foarte discretă, nu a dorit să fie în vizorul presei", ne-a spus una dintre rudele lui Marcel.

marcel-toader-inmormantare-constanta_201.jpg

marcel toader inmormantare
Raluca (dreapta), consolată lângă sicriul fostului soț, Marcel Toader
foto: Sânziana Ionescu / Adevărul

La priveghi și la ceremonia de înmormântare, Raluca nu s-a dezlipt de sicriu, a fost consolată în permanență de rude și de prieteni și a evitat orice dialog cu presa. De altfel, așa și-a dorit toată viața. Asta spre desoebire de soțiile celebre ale lui Marcel Toader, care au fost în centru atenției prin prisma meseriilor lor. Marcel Toader a fost căsătorit de 5 ori, cu Raluca, cea care i-a dăruit unicul fiu, pe Maximilian, cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni, Marian Ghenu, cu solista Anamaria Ferentz, cu vedeta TV Gabriela Cristea și cu solista de folclor Maria Constantin, de care a divorțat în 2017.

1/15

Gabriela Cristea: "Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el"

Marcel și Gabriela Cristea au format un cuplu din 2008 până în 2013, însă s-au despărțit cu scandal și cu acuzații grave. Gabriela Cristea chiar l-a dat în judecată din motive financiare.

cristea2.jpg

Gabriela Cristea, pe vremea când era căsătorită cu Marcel Toader

Întrebată dacă va merge la înmormântare, Gabriela a fost radicală. „Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi... Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit, pentru spynews.ro, Gabriela Cristea.

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după-amiază, 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Tragedia s-a petrecut la Periș, Ilfov, în casa avocatului său.

Citește și:

Mesajul sfâșietor scris de mama lui Marcel Toader pe coroana din flori

Marcel Toader a murit certat cu toate cele 6 femei pe care le-a iubit. Uite câte probleme a avut cu nevestele!

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1