Cum arată mormântul lui Marcel Toader. Mama rugbistului a rămas singură să jelească printre zecile de coroane

mormant.jpg

mormant marcel toader
Mormântul lui Marcel Toader din cimitirul Cumpăna

O linişte apăsătoare s-a aşternut la mormântul lui Marcel Toader unde miercuri (7 august) mama, fosta soţie şi fiul, dar şi toţi cei care l-au cunoscut pe omul de afaceri, l-au plâns cu lacrimi amare. Fostul rugbist a murit fulgerător la doar 56 de ani în urma unui infarct pe care l-a suferit sâmbătă în casa unor prieteni din Periş, unde se afla în vizită, ieri fiind condus pe ultimul drum la cimitirul din Cumpăna.

Zeci de coroane şi flori acoperă acum mormântul lui Marcel Toader din cimitirul Cumpănă. Omul de afaceri îşi doarme somnul de veci în cavoul familiei, unde odihnesc tatăl și bunica lui. În urma lui, fostul sportiv a lăsat o mamă răpusă de durere, o fostă soţie dărâmată de veştile cutremurtoare şi un fiu care îl adora. În liniştea care s-a aşternut după înmormântare, Rădiţa, mama lui Marcel Toader, a mai rămas la mormâmt pentru a-i spune fiului ce nu a apucat atunci când era în viaţă. Femeia a vărsat lacrimi de durere, ascunsă de privirile celor care, din întâmplare, mai erau în cimitirul din Cumpăna. A rămas destul de mult timp la mormânt aşezând florile şi coroanele care i-au fost lăsate fiului ei mormânt, cea făcută din cale albe fiind adusă chiar de ea.

mormant_2.jpg

mormant marcel toader
Mormântul acoperit de coroane şi flori al lui Marcel Toader
 

Marcel Toader, înmormântat lângă tatăl lui

De altfel, mama lui marcel Toader a fost cea care a insistat ca el să fie înmormântat ”acasă”, după ce trupul neînsufleţit a fost depus marţi la Cimitirul Bellu din Capitală şi pentru cunoscuţii oamului de afaceri din Bucureşti care au vrut să-şi ia rămas bunde la el.  

”Bunica a vrut sa îl ducem la Cumpănă, sa îl înmormântat lângă tatăl lui, bunicul meu. I-am respectat dorința și, alături de câțiva prieteni de-ai noștri, ne-am ocupat de toate formalitatile”, a povestit Maximilian, unicul fiu al lui Marcel Toader.

1/15

Marcel Toader a mai avut probleme cu inima, însă prefera să nu vorbească despre acest lucru pentru a-și proteja mama. Tatăl afaceristului a murit în urmă cu aproape 15 ani tot din cauza unui infarct. Toader a suferit în 2012 o operație pe cord care a durat 3 ore și în care i s-a montat un stent. Medicii i-au spus atunci că va trebui să-și schimbe modul de viață și să fie mult mai atent la orele de odihnă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Omul de afaceri a continuat să fumeze mult şi să lucreze pentru a scăpa de datorii. 

 

Citeşte şi:

 

Marcel Toader a murit cu o mare dorință neîmplinită. Ce îi mărturisea fiului de ziua lui

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1