Cum arată Loredana când crede că nu o vede nimeni. A ieșit într-o pereche de colanți mulați să-și cumpere lenjerie sexy

lori.jpg

loredana groza
Loredana Groza a mizat pe simplitate pentru ieșire la mall. Chiar și așa, tot sexy a fost
Foto: Mihai Ionescu

La jumătate de an distanță de împlinirea vârstei de 50 de ani, Loredana Groza se află în cea mai bună formă a vieții sale. Face furori pe Instagram cu imaginile pe care le împărtășește cu fanii săi, dar și în viața reală. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe diva inamorata în timp ce lua la pas magazinele dintr-un centru comercial din Capitală. Nu era îmbrăcată în vreo ținută extravagantă, ci părea că era în timpul unui popas între sala de sport și casă.

Cu părul coafat subtil și machiată discret, Lori a susprins prin lejeritatea și firescul cu care și-a făcut apariția la mall. Ceea ce a atras atenția a fost zona abdomenului, lăsată la vedere de un crop top, peste care a ales să pună un hanorac negru.

loredana_groza_in_mall.jpg

loredana groza la mall
Loredana a făcut furori la mall cu trupul intens lucrat la sală
Foto: Mihai Ionescu

 

Simplitatea a fost cuvântul cheie, iar ținuta sport a fost completată de o pereche de colanți prin care i se ghiceau picioarele tonifiate și posteriorul lucrat intens la sală. Dacă a vrut să treacă neobservată, nu prea i-a ieșit, căci oamenii întorceau capul după ea.

loredana_groza_abdomen.jpg

loredana groza
Loredana Groza a demonstrat că poate face orice ținută să pară sexy
Foto: Mihai Ionescu
 

 

Nu ar fi de mirare ca Loredana Groza să fi mers la sală imediat după întâlnirea cu prietena alături de care am surprins-o. Cele două au intrat în câteva magazine, printre care și unul cu lenjerii sexy, recent deschis în București. Vedeta a studiat cu atenție produsele și nu a plecat cu mâna goală.

loredana_groza_mall.jpg

loredana groza la mall
Loredana și prietena ei au făcut cumpărături într-un magazin cu lenjerie intimă
Foto: Mihai Ionescu

 

Ce spune Loredana Groza despre operaţiile estetice

loredana_groza.jpg

loredana groza
Așa arată Loredana în imaginile de promovare a noii piese
Foto: arhivă personală

 

Loredana Groza evită să vorbească despre operaţiile estetice şi afirmă că, în acest punct al vieţii sale, se concentrează asupra altor aspecte, iar frumuseţea obţinută cu ajutorul bisturiului nu se numără printre priorităţile sale.  Are 49 de ani, însă trăsăturile sale nu îşi pierd din farmec, din contră, artista poate afirma că a găsit secretul tinereţii veşnice. Cu toate că ea neagă faptul că a păşit în cabinetul medicului estetician, doctorii care contribuie la menţinerea frumuseţii feminine sunt de părere că artista a fost supusă unor intervenții.

Ce intervenţii estetice şi-ar fi făcut Loredana Groza

loredana-sani-5.jpg

Loredana Groza nu se teme să poarte ţinute îndrăzneţe
Foto:Arhivă personală

 

Loredana Groza a trecut printr-un amplu proces de transformare. Vedeta are, potrivit medicilor esteticieni, intervenții la nas, buze, gât, pomeți şi şi-a lucrat conturul feţei, estompând ridurile și cearcănele.

loredanasport.jpg

loredana groza
Loredana Groza are un trup care le-ar putea face invidioase şi pe tinerele de 20 de ani
Foto:Arhivă personală

 

 

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. 

 

 

Citește și:

Loredana Groza se mândreşte cu "pătrăţelele" de pe abdomen. Cât de sexy este în haine sport

Sânii Loredanei Groza, analizați de CNA. Artista, reclamată pentru ținuta indecentă

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1