Cum arată Gabriela Prisăcariu cu o lună înainte să nască! Soția lui Dani Oțil a pozat sexy

gabriela-prisacariu-portret.jpg

gabriela prisacariu sexy
Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul ei copil și va naște peste o lună
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gabriela Prisăcariu ( 28 de ani), proaspăta soție a lui Dani Oțil (40 de ani), a încins Internetul. Însărcinată în opt luni, fostul model a pozat în premieră cu burtica de graviduță la vedere și cu sânii în mare parte dezgoliți. Gabriela a postat imediat pe Instagram o poză sexy din ședința foto, sub care a scris un mesaj sugestiv: ”Ce dor mi-a fost să pozez”.

Soția lui Dani Oțil arată superb, deși nu s-a ferit să recunoască faptul că s-a îngrășat în timpul sarcinii. Fostul manechin a dezvăluit că a acumulat nu mai puțin de 13 kilograme. “Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani. Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am peste 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport”, a declarat Gabriela, pentru Click!

gabriela-prisacariu.jpg

gabriela prisacariu sexy
Gabriela Prisăcariu a pozat sexy cu puțin timp înainte de a naște
foto: arhiva personală/Instagram

 

Gabriela Prisăcariu: “Suntem niște părinți praf”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au ales nici până acum un nume pentru băiețelul lor. “Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebelușul, pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf”, a spus modelul pe Instagram.
Gabriela Prisăcariu a devenit doamna Oțil în luna mai a acestui an, în cadrul unei ceremonii secrete.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5