Bombă în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret

gabriela.prisacariu-dani-otil-nunta.png

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E bomba zilei în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, la nici o lună de când au anunțat că vor deveni părinți. Ceremonia este în plină desfășurare la această oră, la restaurantul patronat chiar de prezentatorul tv.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își uneasc sâmbătă destinele, chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție! Cei doi au decis să se căsătorească la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinți. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi iubita lui, care nu au divulgat decât invitaților locul și data fericitului eveniment.

Roxana-ionescu-gabriela-prisacariu.jpg

Roxana ionescu, gabriela prisacariu
Roxana Ionescu a fost invitată la nuntă
Foto: Instagram

Dani Oțil a ales să facă nunta chiar la restaurantul al cărui proprietar este, așa că a supervizat încă de dimineață ca evenimentul să fie organizat impecabil, împodobind localul cu baloane de toate culorile.
În jurul prânzului, cei doi miri au sosit la restaurant îmbrăcați la patru ace. Dani a ales să poarte un elegant costum nude, iar frumoasa Gabriela Prisăcariu o rochie vaporoasă albă, purtând la deget un fluture superb din argint.

gabriela-priscariu-inel.png

Gabriela a publicat pe Instagram inelul fluture din argint pe care-l poartă în ziua nunții
captura Instagram

Imediat după ei, au început să-și facă apariția și invitații. Doamnele îmbrăcate elegant, cu rochii superbe, iar domnii purtând buchete de flori în mână.

Carmen-chindris.jpg

Carmen chindris
Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au întreținut atmosfera
Foto: Instagram

Printre invitații la nuntă se numără și solista Carmen Chindriș de la Taraful Rutenilor, care vor cânta la eveniment. Meniul a fost lăsat pe mâinile dibace ale lui Nicolai Tand, bunul prieten al lui Dani Oțil, care le-a pregătit cele mai delicioase preparate.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anunțat relația în 2019

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Cei doi au anunțat în urmă cu o lună că vor deveni părinții unui băiețel, frumoasa blondă fiind însărcinată în cinci luni. Gabriela Prisăcariu este absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Are un trup fără cusur și forme apetisante, fiind poreclită "Miss Funduleț".

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul