Cum arată concurenta României la Miss Universe! Dorina Chihaia luptă azi pentru coroniță și premiul de 250.000 de dolari

dorina-chihaia-hp.jpg

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Universe 2019
Dorina Chihaia reprezintă România la Miss Universe 2019
Foto: Arhiva personală

Ne place să ne mândrim cu frumusețile țării noastre, iar străinii ne dau dreptate! O româncă din București se luptă să demonstreze că femeile din România sunt cele mai frumoase. Dorina Chihaia (26 de ani) speră să plece acasă cu marele premiu de 250.000 de dolari, pus la bătaie de celebrul concurs de frumusețe Miss Universe. Gala are loc duminică (8 decembrie), la Atlanta.

Dorina Chihaia s-a născut la București, are 26 de ani și este antreprenoare A absolvit Dreptul, are în palmares un stagiu la ONU și a început să lucreze ca avocat din 2014, la Florența, în Italia. În 2015, Dorina s-a mutat în China, unde a fost consultant într-o campanie specializată în comerț internațional. Anul trecut, tânăra a pornit o companie specializată în promovarea turismului românesc şi a tradiţiilor româneşti în China, având ca obiectiv atragerea turiştilor chinezi, dar şi a investitorilor asiatici în România.

dorina-chihaia-2.jpg

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Universe 2019
Dorina Chihaia are 26 de ani
Foto: Arhiva personală

Dorina Chihaia vorbește cinci limbi străine

 

Frumoasa șatenă reprezintă România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe și avem de ce să fim mândri! Ea este  singura din cele 90 de concurente care vorbeşte cinci limbi. 

Dorina Chihaia are 1.75 m înălțime și dimensiuni de top model: 89-61-90. La gala de duminică, românca va defila într-o creație a designerului Cătălin Botezatu. Românca se menține în formă urmând un stil de viață sănătos, face sport periodic și are grijă ce mănâncă.

dorina-chihaia-3.jpg

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Universe 2019
Dorina Chihaia speră că va fi încoronată drept Miss Universe 2019
Foto: Arhiva personală

 

„Mă voi folosi de acest eveniment mondial şi de experienţa mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente şi organizaţii internaţionale, pentru a promova turismul, tradiţiile şi cultura României”, a declarat Dorina.

Românii pot urmări evoluția Dorinei în competiția Miss Universe 2019 vizitând pagina de Facebook oficială Miss Universe România, unde vor putea vota. Like-urile și voturile vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Atlanta. 

dorina-chihaia-4.jpg

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Universe 2019
Dorina Chihaia are o educație impresionantă
Foto: Arhiva personală

 

„Ținând cont de educația și experiența sa profesională remarcabilă, Dorina Chihaia este fără îndoiala una dintre cele mai pregătite delegate ale României care ne-au reprezentat țara într-o competiție internațională de frumusețe până în acest moment. Dorina este un model demn de urmat de toate româncele frumoase care își doresc să se rem,arce în acest domeniu și să promoveze valorile României peste hotare!”, a declarat Ernest Hadrian Bohm, reprezentantul ExclusivEvent, organizatorul selecției naționale și președintele Miss Universe România, potrivit Mediafax.

dorina-chihaia.jpg

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Universe 2019
Dorina este antreprenoare
Foto: Arhiva personală

 

Citește și

Frumuşica asta este avocat şi vorbeşte cinci limbi străine. Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe

Daniela Nane împlineşte 48 de ani. A fost Miss România, a filmat în sânii goi şi s-a sărutat cu Mihaela Rădulescu

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1