Daniela Nane împlineşte 48 de ani. A fost Miss România, a filmat în sânii goi şi s-a sărutat cu Mihaela Rădulescu

daniela-nane-mihaela-radulescu-sarut.jpg

daniela nane
2005. Mihaela Rădulescu și Daniela Nane se sărută pentru revista Tabu
foto: Tabu

Daniela Nane, una dintre cele mai frumoase femei din România, a împlinit vârsta de 48 de ani pe 29 noiembrie. Are un mariaj fericit cu fostul ministru al Culturii, Adrian Cioroianu, are un fiu de 19 ani, Codrin, și o carieră impresionantă ca actriță. De-a lungul anilor a bifat însă câteva apariții excentrice, care cu greu au putut fi uitate.

La doar 20 de ani, Daniela Nane vine din Iaşi în Bucureşti, participă şi câştigă titlul de Miss România, fiind prima Miss după Revoluție, apoi se înscrie la concursul Miss Universe (1991). Participarea la Miss Universe din 1991 a fost pentru ea o experiență de neuitat, care i-a întărit decizia de a-şi clădi viața frumos, alegând o profesie care să-i pună în valoare aptitudinile şi astfel, se înscrie la Academia de Teatru si Film Bucureşti. A absolvit Academia de Teatru si Film în 1995, după care a urmat cursurile / masteratul Ligii Europene a Institutelor de Artă din Amsterdam şi Berlin. A fost repartizată la Teatrul Bulandra, are o carieră impresionantă, încununată cu trei premii Uniter. În 1996 debutează şi în film, unde îi e remarcată atât frumuseţea, cât şi seriozitatea şi talentul actoricesc. Ea susţine că titlul de Miss România nu ar fi ajutat-o în carieră: “Nu are importanţă faptul că am fost Miss. Regizorii de teatru care m-au văzut în roluri dificile m-au distribuit în continuare, pe când cei de film, care nu m-au văzut nici măcar la un casting, nu văd decât o imagine glamuroasă”, ne declara spus Daniela, care a apărut în sânii goi în pelicula “Eu sunt Adam!” (1996), regizată de Dan Pița.

12-13-vedete-foto-1-3-col.jpg

Daniela Nane a jucat în costumul Evei în “Eu sunt Adam!” (1996)
Foto: Sever Gheorghe

A divorțat în 2002 de afaceristul Viorel Popa

Daniela Nane a fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa, patronul unui mare grup de firme, cu care îl are pe Codrin, și de care a divorţat în 2002. De notorietate este și relația ei cu regizorul Andrei Zincă, de care s-a despărțit în 2009. Din 2017 este căsătorită cu Adrian Cioroianu.

Un alt moment excentric în cariera actriței în reprezintă pictorialul din 2005, din revista Tabu, în care apare sărutându-se cu Mihaela Rădulescu. A fost o punere în scenă a celebrului sărut dintre Madonna și Britney Spears, din 2003, de la Premiile MTV.

Citește și:

Iată ce secrete şi diete au fostele «Miss România»!

Cum a devenit Daniela Nane soţia lui Adrian Cioroianu: “A ştiut doar familia că ne căsătorim”

 

Loading...

Citește și

  • matilda pascal cojocarita

    Primul concurs de frumusețe din epoca modernă a avut loc la Costinești, în vara anului 1979, sub numele de ”Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”. Câștigătoarea de atunci avea 21 de ani și și a rămas, peste ani, la fel de frumoasă. Este vorba despre cântăreața d emuzică populară matilda Pascal-Cojocărița.

  • daniela nane

    Actrița Daniela Nane (47 de ani) încearcă să își păstreaze formele sexy cu care a câștigat Miss România, în 1991. Nemulțumită de faptul că s-a îngrășat câteva kilograme, ea face sport și ține dietă. Daniela a publicat pe reţelele sociale o imagine cu ea în costum de baie, pe care fanii au apreciat-o.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1