Cum arată acum viața lui Florin Constantin de la Divertis: «Nu mai avem spectacole, lustruim pantofii»

florin-constantin1.jpg

Florin Constantin nu și-a pierdut optimismul după atâtea necazuri
foto: Facebook

Florin Constantin, actorul trupei Divertis, a împlinit luna trecută 62 de ani. Ziua de naștere l-a prins într-o perioadă delicată, căci din cauza pandemiei de coronavirus a rămas fără spectacole, implicit, fără bani. El și-a postat pe conturile sociale o poză în care e vizibil slăbit, dar și din curtea casei, în care, din lipsă de activitate artistică, și-a lustruit colecția de încălțăminte. Viața artistului s-a dat peste cap în urmă cu patru ani, când apartamentul lui din Iași s-a făcut zob în urma unei explozii de gaz.

Florin și-a impresionat fanii, cu postarea de pe Facebook, în care a scris câteva fraze pline de tristețe, în dreptul fotografiei din curte, unde și-a aliniat încălțămintea: ”Le-a venit rândul! De prin noiembrie tot am amânat să le fac. Iaca, acuma nu mai avem nici text de scris, nici repetiții, nici spectacole, nici cursuri de comunicare. Avem timp. Motănel, de somn, eu, de meditare și lustruire. Hai eliberare la plimbare!”.

ghete-florin-constantin.jpg

Florin Constantin s-a pus pe lustruit ghetele familiei
foto: arhivă personală

"Am primit în sfârșit banii"

Artistul s-a confruntat cu mari probleme, după ce, pe 1 august 2016, apartamentul lui din Iaşi a fost distrus, de o puternică explozie de gaz. Atunci, 11 persoane au fost rănite şi alte două şi-au pierdut viaţa, ceilalţi locatari fiind evacuaţi de urgenţă. Florin a reuşit să recupereze câteva obiecte, pe care le-a pus în cutii imense din carton şi le-a păstrat cu sfinţenie într-un depozit.

7-act-1-4col-florin-constantin-sotie.jpg

Florin Constantin și soția sa

 

Iuliana, soția lui, a suferit un șoc, problemele de sănătate fiind pe termen lung: “Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh”. Iată însă că anul trecut firma răspunzătoare de explozia de gaz i-a oferit actorului o despăgubire substanţială, în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

florin-constantin.jpg

Liniștit, în curtea casei sale
foto: arhivă personală

 

“Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu, cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini”, ne spunea el, anul trecut.

pisica_lui.jpg

Motănel, cel despre care a scris în postarea de pe Facebook
foto: Facebook

Citește și:

Florin Constantin, Divertis: ”Soția a ieșit din depresie, la un an și jumătate după explozie”

Florin Constantin, de la Divertis: «Viaţa mea e acum în 38 de cutii și 20 de saci!»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1