Cum a anunțat Gabriela Cristea că e însărcinată pentru a doua oară. Burtica e deja vizibilă

gabriela_cristea_tavi_clonda.jpg

gabriela cristea tavi clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară
foto: arhivă personală

Vestea cea mai fericită din viața Gabrielei Cristea se confirmă! Prezentatoarea de la "Te iubesc de nu te vezi" este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a anunțat totul în direct la Antena Stars chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani.

"M-am străduit să-l împachetez, să fie totul bine", a spus Gabriela în timp ce aducea o cutie imensă în platou, ajutată de soțul său, Tavi Clonda, invitat special în emisiune. În pachetul frumos aranjat erau mai multe baloane galbene de care au fost agățați niște botoșei.

gabriela_cristea_burtica.jpg

gabriela cristea burta de gravida
Burtica de gravidă a Gabrielei a început să se vadă bine
foto: captură Antena Stars

 

"Sunt chiar de zero luni, dacă stau să mă gândesc (încălțările - n.r.), pentru că da, sunt însărcinată. Azi mi-am pus și o rochie mai strâmtă ca să se vadă. Sunt gravidă de ceva vreme. Victoria este foarte fericită, știe că va fi surioară mai mare. Deocamdată nu știm dacă va fi frățior sau surioară", a spus, radiind de fericire, Gabriela Cristea.

gabriela_cristea_sot_fetita.jpg

gabriela cristea tavi clonda fetita
Gabriela Cristea i-a avut invitați în emisiune pe soț și pe fiică
foto: captură Antena Stars

 

Tavi Clonda, fericitul tătic, i-a sărutat burtica deja vizibilă a soției sale. Mai mult, acesta a afirmat că vestea i-a luat prin surprindere și că nu mai sperau la un al doilea copil. Iată că, la 44 de ani, vedeta de la Antena Stars va deveni mamă pentru a doua oară, motiv pentru care deja s-a apucat să caute o bonă care să o ajute cu creșterea primei sale fetițe, Bella Victoria Margot.

gabriela_cristea_insarcinata_a_doua_oara.jpg

gabriela cristea insarcinata
Gabriela Cristea a ales un mod inedit de a anunța că va mai avea un copil
foto: captură Antena Stars
Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, difuzată de Antena Stars, iar vestea a fost dată de producătorii emisiunii chiar de ziua de naștere a prezentatoarei TV! Totuși, vedeta nu a fost concediată, ci doar a primit o surpriză din partea echipei sale de filmări. Iată despre ce este vorba!

  • Gabriela Cristea a organizat duminică, 23 septembrie, petrecerea de rupere de turtă a micuței ei, sărbătoarea fiind dublă având în vedere faptul că fetița a împlinit un anișor în aceeași zi. Evenimentul a fost unul special, deoarece părinții Bellei Victoria Margot au decis să renunțe la tradiții și să celebreze ruperea turtei fetiței lor într-un mod complet inedit, schimbând obiectele care se pun de obicei pe tăviță.