Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei ei. «Este inuman»

mama-cristina-topescu.jpg

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu, Rodica, de moartea fiicei ei
Foto: Viva

Cristina Țopescu, fostă jurnalistă și realizatoare TV, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită decedată în propria locuință, în seara de duminică, 12 ianuarie, după ce apropiații nu au mai putut să o contacteze timp de aproximativ trei săptămâni.

Vestea i-a șocat pe admiratorii vedetei TV, aceștia punctând în multe mesaje de adio faptul că aceasta a murit, în cele din urmă, singură, deși era apreciată de mii de oameni. 

Prietenii fostei jurnaliste nu au putut să dea de aceasta o perioadă bună de timp, până când s-au gândit, în cele din urmă, să alerteze autoritățile. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce a urmat: Cristina, găsită decedată în propria locuință.

Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea jurnalistei

Cel mai greu de primit vestea șocantă a fost pentru Rodica Țopescu, mama Cristinei Țopescu, care locuiește de ceva vreme în Germania. De asemenea, și mai dureros pentru aceasta a fost faptul că nimeni nu a contactat-o să o anunțe, femeia aflând pur și simplu de la televizor de tragedia care i s-a întâmplat fiicei sale. 

În urmă cu două zile, mama jurnalistei a ajuns de urgență în România, imediat ce a aflat de moartea fiicei sale. Prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a descoperit că fosta jurnalistă e moartă în casă, a făcut, zilele trecute, o înregistrare audio în care a povestit printre altele, și cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea fiicei sale.

„Mama Cristinei a aflat de moartea ei (n.red a Cristinei Țopescu) de la televizor. S-a aflat de la 112 pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa', a spus prietena Cristinei Țopescu, potrivit Cancan.

Cauza morţii Cristinei Ţopescu

Cristina Țopescu a fost incinerată în data de 16 ianuarie. Înainte de această ceremonie însă, specialiştii au efectuat, miercuri, necropsia inimii jurnalistei, pentru a fi mai aproape de stabilirea cauzei morții acesteia. Vedeta de televiziune avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, spun aceștia. 

Loading...

Citește și

  • cristina topescu a murit

    Cristina Ţopescu a murit, fiind găsită fără suflare dumincă seara în locuinţa ei din Tunari. Apropiaţilor nu le-a răspuns la mesajele de Anul Nou, pe reţelele sociale nu a mai publicat nimic din a doua zi de Crăciun, iar vecinii nu mai ştiau nimic de ea de trei săptămâni. Trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste, care cel mai probabil, s-a stins din viaţă în somn, a fost dus pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală.

  • Tineri, frumoși și faimoși! Cristina Țopescu, regretata jurnalistă care a fost găsită fără viață în casă, duminică seara, a trăit o tumultuoasă poveste de dragoste în tinerețe cu Ștefan Bănică Junior. Iubirea lor a fost însă presărată cu multe episoade de violență, despre care fiica lui Cristian Țopescu a vorbit cu destulă reținere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1