Culiță Sterp, mesaj emoționant după ce a părăsit Survivor. Ce probleme de sănătate are Faimosul

culita-survivor.png

Culiță Sterp
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dorul de casă l-a făcut pe Culiță Sterp să abadoneze "Survivor România", show-ul filmat în Republica Dominicană, pentru Kanal D. Faimosul are însă și numeroase probleme de sănătate.

Culiță Sterp (28 de ani), pe numele său adevărat Nicolae Sterp, a refuzat să mai intre pe traseul de la "Survivor România", din dorința de a fi descalificat, pentru a ajunge cât mai repede în brațele iubitei lui însărcinate, care mai are puțin și va aduce pe lume un băiețel. Daniela Iliescu e cu sarcina pe ultima sută de metri și trebuie să nască la începutul lunii iunie. Culiță Sterp a mai dat semnale că nu își mai dorește să mai concureze, implorând publicul să nu îl mai voteze, însă în ediția difuzată vineri seară a făcut un gest fără precedent: a refuzat să mai între pe traseu. Astfel că a fost scos din concurs.

daniela-iliescu-iubita-culita.jpg

Daniela Iliescu, viitoarea soție a lui Culiță Sterp
foto: arhivă personală

Culiță Sterp: "Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă!"

Duminică, el a publicat un mesaj pe paginile sale de socializare: "După aproape jumăte de an de stat în junglă, luptându-mă cu inamicii nr 1 (foamea și dorul de casă), chiar dacă am plecat cu o fisură de menisc la picior și un început de hernie de disc la spate, de pe trasee, și cu vreo 10 kg în minus, pot spune că Survivor a fost experiența vieții mele și că am învățat multe aici! Când ești departe de tehnologie, de familie, de civilizație, realizezi lucruri pe care acasă nu le vezi, pentru că ți se par normale! Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea, tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze dacă am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea, dar după cum v-am mai spus, pentru mine familia este cea mai importantă și abia după celelalte lucruri (banii, faima, cariera etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă! Astăzi e ultima mea zi aici, ne vedem acasă! Vă iubesc!", a scris Culiță pe rețelele de socializare.

Citește și:

Culiță Sterp a abandonat SURVIVOR de dorul iubitei care va naște în curând. Faimosul a fost descalificat

SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5