Culiță Sterp a devenit tătic! Daniela, iubita cântărețului, a născut un băiețel de 4 kg

culita-sterp-daniela.jpg

culita sterp isi saruta iubita
Culiță Sterp este în culmea fericirii după ce el și iubita lui au devenit părinți pentru prima oară
foto: arhiva personală

Culiță Sterp e în culmea fericirii! Iubita lui Daniela a născut, miercuri 16 iunie, într-o clinică din Cluj, un băiețel sănătos tun, care cântărește 4 kilograme.

A cerut să se întoarcă la timp din Dominicană, pentru a nu rata nașterea băiețelului său! Faimosul Culiță Sterp a trăit, miercuri 16 mai, emoția vieții sale, căci a devenit tătic pentru prima oară. Iubita sa, Daniela Iliescu a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit nu mai puțin de 4 kilograme. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, anunță wowbiz.ro.

Când va face Culiță Sterp nunta?

Șase luni a stat faimosul Culiță departe de țară, în Republica Dominicană, la “Survivor România 2021”. Cum a simțit însă că i se apropie sorocul iubitei sale, Culiță a cerut să fie lăsat să plece din concurs, renunțând să mai intre la probe.

Culiță Sterp a fost descalificat din competiția sportivă și s-a întors de urgență acasă pentru a fi prezent la nașterea primului său copil. După botezul micuțului, cei doi vor deveni soț și soție. “Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a mărturisit Culiță Sterp, într-un vlog postat de cei doi în mediul online.

daniela-iliescu.jpg

daniela iliescu insarcinata
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, a născut un băiețel de 4 kilograme
foto: arhiva personală

 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc încă din perioada liceului. Cei doi au fost în aceeași clasă timp de patru ani de zile. Celebrul cântăreț a plăcut-o întotdeuna pe actuala lui iubită, însă nu a avut curaj să îi spună. Povestea lor de dragoste a început în anul 2020, după ce au reluat legătura și au decis să ofere o șansă relației.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

Loading...